ONLINE OLANLARIN SOHBET YERİ
- 
@SEXAFONN Arda abiyide alıştırmak lazım  @F.S.M.0.13 @F.S.M.0.13@mrtgll33 Alışmak biraz zaman alacak ama benim hoşuma gitti 
- 
@Kissofh3ll1903 Merhaba kardeşim eğer bir sorunun cevabını burada bulamadıysan bize mail yoluyla ulaş:TR.support@onlinesoccermanager.com Oradada bulamazsan özelden sorunu sor.Seninle özel olarak ilgileniriz.Sorunun cevabı peşinde uğraşmak yerine buralarda yönetimi eleştirmen sana bir şey kazandırmayacaktır. 
- 
@mrtgll33 Alışmak biraz zaman alacak ama benim hoşuma gitti @F.S.M.0.13 alıştım sayılır ben  
- 
@mrtgll33 millet olayı çözmeye çalışıyor  
- 
@mrtgll33 millet olayı çözmeye çalışıyor  @F.S.M.0.13 bu gidişle buralar böyle kalır  
- 
@F.S.M.0.13 bu gidişle buralar böyle kalır  @mrtgll33 Baktık olmuyor kendimiz çalar kendimiz oynarız artık  
- 
@bad009 alışırsak aslında güzele benziyor 
- 
@bad009 alışırsak aslında güzele benziyor @F.S.M.0.13 aktiflik Laz'ım abi öyle olursa güzel olur 
- 
@F.S.M.0.13 aktiflik Laz'ım abi öyle olursa güzel olur @mrtgll33 valla eskisine nazaran daha profesyonel olmuş birde aktiflik olursa tabi harika olur 
- 
@mrtgll33 valla eskisine nazaran daha profesyonel olmuş birde aktiflik olursa tabi harika olur @F.S.M.0.13 alıştırırız abi bizim ekibi  
- 
@F.S.M.0.13 alıştırırız abi bizim ekibi  @mrtgll33 artık toplanma yerimiz burası akşam yoklama olacak  
- 
@mrtgll33 artık toplanma yerimiz burası akşam yoklama olacak  @F.S.M.0.13 ahaha alalım abi yoklama  
- 
@F.S.M.0.13 ahaha alalım abi yoklama  @mrtgll33 murat yayla dan başlamak lazım  
- 
Aslında aktiflik arttı bence sadece şu an az kişi var insanlar yeni foruma alışmaya çalışıyor yakında daha da aktifleşir forumlar bu yeni forum olayı güzel oldu. 
- 
Aslında aktiflik arttı bence sadece şu an az kişi var insanlar yeni foruma alışmaya çalışıyor yakında daha da aktifleşir forumlar bu yeni forum olayı güzel oldu. 
- 
@mrtgll33 murat yayla dan başlamak lazım  @F.S.M.0.13 Adama bir tane forum mesajı attıramadık gitti  
- 
@F.S.M.0.13 Adama bir tane forum mesajı attıramadık gitti  @mrtgll33 çalacam nıçini ben atacam en sonunda