OSM Taktikleri
-
@SütlüPizza Kendi gücüne yakın takımlara 4-33 kk güçlü takımlara 4-5-1 kgb ya da 4-2-3-1 kgv 4-2-3-1 kgv öneririm
-
Arkadaşlar şimdi kupa maçı yapıcam Takım güçü eşit sayılır 4-3-3B oynuyorum oda büyük olasılık aynısını oynayacak kapattı göstermiyor ne oynıcagını
4-3-3 B Kanatları kullan oynuyorum Agresif Alan markajı Ofsayt tuzağı yok
SİZCE Cizgi taktikleri ve Baskının tamamı ne olmalı sayı olarak verirseniz iyi olurCOK ACİL CEVAP LAZIM
-
@Liderler2 4-3-3a öneririm standart sadece atak geride kal 75 78 77 yap kadron iyiyse kötüyse 73 76 75 taktiğini gizlediyse büyük ihtimalle antrenman kampına gitmiştir sende git
-
Eyw Reis geç gördüm ama sağol genede maçı aldım ancak şöle birşey var 4 3 3 B ye karşı 4 3 3 A nın pek şansı yok haksızmıyım ?
-
@Liderler2 4-3-3b ofansiflik oranını artırır ofansif oynamak istiyosan 4-3-3b yap ve orta sahayı standart yapma forvete yardımcı ol 4-3-3a da ise standart kalsın
-
Eyw Hocam şimdi maçım var KADROM BU
Normalde yenilgisiz gidiyordum 424m kadro değerim var Fc shalkeyle ilk Maçımda yendim Kampa gitmesine rağmen 3-0 2. Maçta 4-1 Beni yendi onun kadro değeri 500M
Yendiğim maçta 4 3 3 A oynadı Yenildiğim Maçta 4 3 3 B oynadı Aradaki farkı sen düşün usta
4 3 3 B her türlü eziyor neden anlamıyorumŞİmdi maçım var 380 M kadro değeri olan leipzig e karşı Oda 4 3 3 B oynuyor Taktikleri nasıl yapayım sence
-
@Liderler2 RB Leipzig ile olan maçın kimin sahasında?
-
@Liderler2 arasında pek fark yok ben yinede a oynuyorum maçlarda bir çok etken var kadronun iyi 4-3-3 a yap en iyi oyuncuları kanata koy messıyı filan sadece atak standart geride kalan alan savunması normal-agresif (hakeme göre) 75 78-79 76(78-79 istediğini yap)
-
@TuRkAsKeri75 kadro değerim 460 m everton deplasmanındayım onunda 320 m değeri var 433a kk oynuyor ben 433b kk oynuyorum dengeli mi oynamam mantıklı yoksa ofansif mi? başka gören ve bilen olursa o da cevaplayabilir teşekkürler şimdiden.
-
@Fabiocapello58 kadron ondan daha iyi en iyi oyuncuları kanata koy ve ofansif yap 77 78 filan
-
Deplasman sıkıntı yaratır mı hocam?
-
This post is deleted!
-
İcardiyimi oynatayım messiyimi sağda icardi iyi iş görüyor
Birde Orta sahayı forvete destek verdirtimi fazla gol atması için ne olacagı belli deil gibi alabilirde
-
@Fabiocapello58 deplasmanda olmak zaten her zaman dezavantaj
-
Hocam Ofansif 75 Yaptım orta sahayı forveti destekle yapsam bir sıkıntı cıkarmı sence
-
@Liderler2 4-3-3 a da yapma orta saha geride zaten
-
B De ? yapayımmı
-
Maç benim evde birde
-
@Liderler2 a yap bi yapma
-
@Liderler2 orta saha standart kalsın icardi sol kanat Messi sağ