[Futbol] Last Man Standing
-
Runda 7-dogrywka
-
26.11 13:30 Burnley-Man City
-
26.11 16:00 Leicester-Middlesbrough
-
26.11 16:00 Swansea City-Crystal Palace
-
26.11 16:00 Hull City-West Brom
-
26:11 16:00 Liverpool-Sunderland
-
26.11 18:30 Chelsea-Tottenham
-
27.11 13:00 Watford-Stoke City
-
27.11 15:15 Arsenal-Bournemouth
-
27.11 17:30 Southampton-Everton
-
27.11 17:30 Man Utd-West Ham
-
-
CorreThe - Swansea
borynos - Man. Utd -
Wreszcie rozstrzygnęliśmy zabawę. Ligę angielską wygrywa @CorreThe dzięki czemu awansuje na pierwsze miejsce w klasyfikacji generalnej. Tym samym zostaje zwycięzcą Typeriady! Wielkie gratulacje!! Pozostałe dwa miejsca na podium zajęli @Byku-Duma-Warmii oraz @Cezarro Brawo panowie. Niedługo zostaną zamieszczone pamiątkowe avatary a tymczasem możecie sprawdzić końcową klasyfikację tutaj TABELA
-
Wielkie Gratulacje dla Mikołaja, w końcu udało się dojść do końca
-
@Michal_ACM
Super brawa dla zwycięzcy i medalistów! -
Długo ciągnęła nam sie ta dogrywka w lidze angielskiej, ale w końcu borynos poległ
-
@Michal_ACM Cześć i chwała bohaterom! 100 Lat dla zwycięzcy! Będzie dalsza odsłona tego turnieju?
-
@Dovco_HandF Na razie cichosza, nie wiadomo
-
@Michal_ACM said in [Futbol] Last Man Standing:
Wreszcie rozstrzygnęliśmy zabawę. Ligę angielską wygrywa @CorreThe dzięki czemu awansuje na pierwsze miejsce w klasyfikacji generalnej. Tym samym zostaje zwycięzcą Typeriady! Wielkie gratulacje!! Pozostałe dwa miejsca na podium zajęli @Byku-Duma-Warmii oraz @Cezarro Brawo panowie. Niedługo zostaną zamieszczone pamiątkowe avatary a tymczasem możecie sprawdzić końcową klasyfikację tutaj TABELA
To fajnie , ale ja też dostanę ,czy tylko zwycięzca ?
-
@Cezarro
Skoro zająłeś trzecie miejsce to powinieneś dostać -
@Cezarro said in [Futbol] Last Man Standing:
@Michal_ACM said in [Futbol] Last Man Standing:
To fajnie , ale ja też dostanę ,czy tylko zwycięzca ?
Avatary będą dla 3 najwyższych miejsc
-
@CorreThe
Sorki, cały czas myślałem, że Mikołaj nie wiem czemu może przez te święta, które się zbliżają