Rekordy i Sukcesy
-
Jutro startuje z ligą ZEA. Zapraszam,a nóż może komuś uda się nie przegrać
-
@łuksal said in Rekordy i Sukcesy:
@cezarro żenujące to jest Twoje zachowanie. Ja mam radość życia a Ty mi próbujesz ją zniszczyć...
Skoro dla Ciebie radością życia jest granie w jakichś ogórkowych ligach z botami to naprawdę szczerze Ci współczuję . Może to świadczyć o jakichś występujących u Ciebie zaburzeniach emocjonalnych . Próbowałeś skonsultować się z lekarzem lub farmaceutą ? Jeżeli nie ,to zrób to ,zanim będzie za późno aby Ci pomóc ,biedaku
-
Panowie proszę już o spokój, każdy gra w ligach jakich lubi, więc nie oceniajmy innych tylko skupmy się na sobie, a ten temat także jest dla każdego, więc każdy może dzielić się swoimi osiągnięciami, dlatego prosiłbym, żebyście nie oceniali kto z kim gra :slight_smile:.
-
@byku-duma-warmii said in Rekordy i Sukcesy:
Panowie proszę już o spokój, każdy gra w ligach jakich lubi, więc nie oceniajmy innych tylko skupmy się na sobie, a ten temat także jest dla każdego, więc każdy może dzielić się swoimi osiągnięciami, dlatego prosiłbym, żebyście nie oceniali kto z kim gra :slight_smile:.
Ale o co chodzi miszczuniu , przecież spokojnie się wypowiadamy Oczywiste jest ,że ten temat jest dla każdego i każdy może tutaj pochwalić się swoimi osiągnięciami , tylko zachodzi pytanie czy wygranie jakiejś ogórkowej ligi z botami jest aż tak wielkim sukcesem żeby dzielić się tym na forum publicznym ?
-
@byku-duma-warmii Przepraszam bardzo ja tylko chciałem wiedzieć ilu było aktywnych menago, bo podejrzewam,że kilku bo raczej niemożliwe jest nie mieć porażki gdyby liga była pełna dobrych menago
-
@daroo933 said in Rekordy i Sukcesy:
@byku-duma-warmii Przepraszam bardzo ja tylko chciałem wiedzieć ilu było aktywnych menago, bo podejrzewam,że kilku bo raczej niemożliwe jest nie mieć porażki gdyby liga była pełna dobrych menago
Przecież pisałem wcześniej że trzech ,a przynajmniej tylu dotrwało do końca, gdyż nie wiadomo ilu przewinęło się w trakcie trwania rozgrywek .Wiadomo jednak ,że jak się gra w lidze z ogórami to oni zawsze prędzej czy później uciekają
-
@huzar-shakir said in Rekordy i Sukcesy:
@cezarro jeden od 11 nieaktywny,czyli tak jakby to dwóch menago gralo...
słuszne spostrzeżenie :thumbsup_tone3:
-
@rusewicz Nikt nie jest jadowity... Tylko moim zdaniem to nie jest żadne osiągniecie Pogratulowałbym mu gdyby dokonał tego w pełnej lidze menadzerów
Spójrz jak u @Dovco_HandF w lidze ciśnie nikomu nie znany @robb Z którego zwerbowałem od razu do Polish Warriors Oczywiście robb na pierwszej pozycji za nim Alsamania,ja,Bubol i Dovco To jest osiągnięcie a nie jakaś botowa liga Zakończmy już ten temat,bo każdy ma swoje zdanie. Pozdro
-
@huzar-shakir Na chwilę obecna 16 menago na 18 druzyn
-
-
@byku-duma-warmii i wszystko koniec tematu :slight_smile:
-
Odnośnie aktywnych menagerów.Od początku w lidze był komplet,niestety niektórzy odpadli,jednak ci co zostali bez względu na wyniki grali do końca.Grunt to aktywność.W praktyce tylko tak można punktów naklepać...a byłoby więcej gdyby nie Bubolek,który puchar zdobył,zresztą zasłużenie
-
@byku-duma-warmii said in Rekordy i Sukcesy:
@Cezarro, @daroo933
Wiecie dla jednych nie przegranie meczu w lidze pełnej botów jest sukcesem, a dla drugich nie. Wiadomo, że każdy ma inne spostrzeżenia na ten temat, więc nie ma co tego komentować. Najważniejsze, żeby gra każdemu z nas sprawiała przyjemność :slight_smile:.Masz sporo racji ,więc faktycznie lepiej będzie nie drążyć więcej tego tematu. Poza tym zrobiło mi się przykro gry kolega ŁukSal napisał ,że próbowałem zniszczyć radość jego życia . Nie chciałem tego zrobić ,gdyż po prostu nie wiedziałem że radością jego życia jest granie w ogórkowych ligach z botami. Teraz już wiem , i ten przekaz dotarł do głębi mojego jestestwa . Bardzo to przeżyłem , i od teraz będę już innym ,lepszym człowiekiem :angel_tone2: