Ödüllü OSM Dostluk Turnuvası 2017 [Resmi Değildir]
- 
@sir-umut-birdal Şu an tamamen ayak yapıyosun. Mourinho style. Takımım bundan etkilenmeyecektir. @kaiser-brian-clough şu an doğmamış çocuğa don biçiyoruz  Takımımın dostluk maçlarında elde ettiği sonuçlardan ötürü rehavete kapılmasını önlemeye çalışıyorum. 4 Ağustos akşamı daha sağlıklı bir değerlendirme yapabiliriz. O zaman dek minimum kayıpla gelmeye çalışacağım Takımımın dostluk maçlarında elde ettiği sonuçlardan ötürü rehavete kapılmasını önlemeye çalışıyorum. 4 Ağustos akşamı daha sağlıklı bir değerlendirme yapabiliriz. O zaman dek minimum kayıpla gelmeye çalışacağım 
- 
@kaiser-brian-clough şu an doğmamış çocuğa don biçiyoruz  Takımımın dostluk maçlarında elde ettiği sonuçlardan ötürü rehavete kapılmasını önlemeye çalışıyorum. 4 Ağustos akşamı daha sağlıklı bir değerlendirme yapabiliriz. O zaman dek minimum kayıpla gelmeye çalışacağım Takımımın dostluk maçlarında elde ettiği sonuçlardan ötürü rehavete kapılmasını önlemeye çalışıyorum. 4 Ağustos akşamı daha sağlıklı bir değerlendirme yapabiliriz. O zaman dek minimum kayıpla gelmeye çalışacağım @sir-umut-birdal çok eglencez çok     
- 
@sir-umut-birdal çok eglencez çok     @koyucu6704 hazırlık maçlarında yenişemedik  
- 
@koyucu6704 hazırlık maçlarında yenişemedik  @sir-umut-birdal    onlara adanmamk lazım kardeşim onlara adanmamk lazım kardeşim
- 
@iborvp26 nickli arkadaş, F grubundan lider olarak geldi, davet ettik, mesaj da attım ama oyun son giriş tarihi 28.07.2017 gözüküyor, şuan beklemedeyiz :thinking: 
- 
@iborvp26 nickli arkadaş, F grubundan lider olarak geldi, davet ettik, mesaj da attım ama oyun son giriş tarihi 28.07.2017 gözüküyor, şuan beklemedeyiz :thinking: @sistematikci İlk maçlar oynanmadan önce katılmazsa Arda kardeşimin ikinci bir planı varmı acaba? 
- 
@sistematikci İlk maçlar oynanmadan önce katılmazsa Arda kardeşimin ikinci bir planı varmı acaba? @ymoksuz katılmasını bekleyelim kardeşim olmadı boş kalacak mecbur 
- 
@ymoksuz katılmasını bekleyelim kardeşim olmadı boş kalacak mecbur 
- 
Haklisiniz yanliz bende yusuf ta mesaj attik bize dönüş olmadı girmemiş olabilir telefon numarası bende yok olan varsa oradan ulaşırız 
- 
Haklisiniz yanliz bende yusuf ta mesaj attik bize dönüş olmadı girmemiş olabilir telefon numarası bende yok olan varsa oradan ulaşırız 
- 
Finale Kalan Tüm Arkadaşlara Başarılar Dilerim .... :clap_tone3: 
- 
@f-s-m-0-13 Arda kardeşim bence bu güzel turnuvanın finalini pc ile oynamayalım. Bence bütün gurupların en iyi dördüncüleri bakılsın ve en iyisi final gurubuna katılımını sağlayalım. @ymoksuz haklısın 
 1 gün müsaade veriyoruz eğer girmezse öyle birşey dusunecegiz
- 
Günün Sonuçları 

Puan Durumu

- 
Günün Sonuçları 

Puan Durumu
  @sir-umut-birdal kazananlari tebrik ediyorum 
 Kaybedenlere geçmiş olsun 
 Yanliz depte sürpriz olmuş sanki ?
- 
@sir-umut-birdal kazananlari tebrik ediyorum 
 Kaybedenlere geçmiş olsun 
 Yanliz depte sürpriz olmuş sanki ?@f-s-m-0-13      
- 
@f-s-m-0-13      @koyucu6704 nasıl oldu bu iş çekirge  
- 
Günün Sonuçları 

Puan Durumu
  @sir-umut-birdal Finalde ki ilk haftanda, ilk turunda ki kendi grubunun lideri karşısında 1-0 galip gelmişsin tebrikler. :thumbsup_tone2: :slight_smile: