Ödüllü OSM Dostluk Turnuvası 2017 [Resmi Değildir]
- 
@sistematikci bak yenmissin dostlukta    @koyucu6704 o sen miydin herkes atıyor yeniliyor da  
- 
@koyucu6704 Zirveye çıkmak değil zirvede kalmak önemli  @sistematikci @koyucu6704 bu arada siz tanistiniz mi ayni yastasiniz  
- 
@sistematikci sadece ikimiz olmaz topla istanbul ekibini  az bonker olmak lazım az bonker olmak lazım@f-s-m-0-13 hemen halledelim bu konuyu bu dostluk oyunda sınırlı kalmasın :slight_smile: 
- 
@sistematikci @koyucu6704 bu arada siz tanistiniz mi ayni yastasiniz  @f-s-m-0-13 yok valla tanışmadık bu arada adım MURAT @sistematikci kardeşim 
- 
@vadante seni gönüllerin şampiyonu yaptık güzel kardeşim  
- 
@f-s-m-0-13 yok valla tanışmadık bu arada adım MURAT @sistematikci kardeşim @koyucu6704 Ben de Yusuf, yaş 32 memnun oldum :slight_smile: 
- 
@vadante seni gönüllerin şampiyonu yaptık güzel kardeşim  @f-s-m-0-13 bu adam bi kayboluyor geliyor en sonunda antalyaya gidecem cekcem kulaklarını @vadante 
- 
@koyucu6704 Ben de Yusuf, yaş 32 memnun oldum :slight_smile: @sistematikci bnde 32 kardeşim bende memnun oldum 
- 
@vadante biz unuttuk kardeşim bosverelim kapayalim 
- 
@vadante Estağfurullah kardeşim biz çoktan unuttuk, önemli olan dostluk, arkadaşlık :slight_smile: 
- 
@vadante Bir sonraki turnuvalarda eminim daha iyi olacaksın 
- 
@vadante maalesef ümit kardeşim gruplara bakilip bir kardeşimiz alındı ilerki zamanlarda tekrar yaparız inşallah kusura bakma 
- 
Düellolar 4 Ağustosa toplandı o zaman. Ben @Kaiser-Brian-Clough ile deplasmanda karşılaşacağım. @koyucu6704 @sistematikci yi konuk edecek  
- 
@koyucu6704 ve @sistematikci taktik çalışıyor  Şu anda 4 Ağustos'taki düello için @sistematikci favorim Şu anda 4 Ağustos'taki düello için @sistematikci favorim 

- 
Düellolar 4 Ağustosa toplandı o zaman. Ben @Kaiser-Brian-Clough ile deplasmanda karşılaşacağım. @koyucu6704 @sistematikci yi konuk edecek  @sir-umut-birdal hadi hayırlısı 343 deniyorum simdi bakalım 
- 
@sir-umut-birdal hadi hayırlısı 343 deniyorum simdi bakalım @koyucu6704 pek tutmadı gibi  
- 
@koyucu6704 ve @sistematikci taktik çalışıyor  Şu anda 4 Ağustos'taki düello için @sistematikci favorim Şu anda 4 Ağustos'taki düello için @sistematikci favorim 
  @sir-umut-birdal valla kardeşim benimde favorim @sistematikci     
- 
@sir-umut-birdal valla kardeşim benimde favorim @sistematikci     @koyucu6704 @Sir-Umut-Birdal bu liglerde favori olmaz herkes herkesi yenebilir, hiçbiri de sürpriz olmaz  
- 
@koyucu6704 pek tutmadı gibi  @sir-umut-birdal bence tutu kardeşim  ilk sana atttim icin sana oyle geldi ilk sana atttim icin sana oyle geldi
- 
@sir-umut-birdal bence tutu kardeşim  ilk sana atttim icin sana oyle geldi ilk sana atttim icin sana oyle geldi@F-S-M-0-13 @Sir-Umut-Birdal @sistematikci @vadante Neyse beyler iyi geceler dostluk maçları atinda keyiflenelim