🏴 [Futbol] Premier League, angielska piłka, piłkarze...
-
Trzy mecze dziś w najlepszej lidze świata (wg mnie i nie tylko).
Chelsea pokonała Tottenham 2:1 (1:1) w sobotnich derbach Londynu rozegranych w ramach 13. kolejki Premier League. Dzięki wygranej The Blues wrócili na pozycję lidera tabeli, a przegrani, jako ostatni w bieżącym sezonie, stracili miano niepokonanych i zajmują 5 miejsce w tabeli.
W innym ciekawym, a raczej szalonym meczu Crystal Palace uległo Swansea City Łukasza Fabiańskiego wygrała 4:5 w sobotnim spotkaniu 13. kolejki Premier League, tracąc 2 bramki w doliczonym czasie gry!
Liverpool dziś bez problemu wygrał z Sunderland 2:0.
:goal: -
@ToomAnyWays
Wydaję mi się, że po ostatnim dobrym występie w LE będą chcieli podtrzymać tą formę w lidze -
@daroo933 said in [Futbol]Premier League, angielska piłka, piłkarze...:
United muszą to wygrać żeby nie stracić do czołówki! GG MU!
@ToomAnyWays said in [Futbol]Premier League, angielska piłka, piłkarze...:
@daroo933 West Ham ma dosyć słabą formę w tym sezonie więc wygrana jest bardzo możliwa.
@Byku-Duma-Warmii said in [Futbol]Premier League, angielska piłka, piłkarze...:
@ToomAnyWays
Wydaję mi się, że po ostatnim dobrym występie w LE będą chcieli podtrzymać tą formę w lidze
zapowiedź meczu Man. Utd- West Ham: http://www.manutd.pl/2016/11/26/zapowiedz-manchester-united-west-ham-united/ -
I znowu remis u siebie. United przynajmniej 3 setki zmarnowało w tym spotkaniu. Rash Zlatan i Miki (po części Lingard) zmarnowali świetne okazje.
-
@ToomAnyWays A Mourinho znowu wyrzucony przez sędziego na trybuny
-
@ToomAnyWays
Bardzo szkoda tych punktów potraconych, szczególnie z takimi zespołami jak West Ham i ostatnio Arsenal -
Dzisiaj Manchester ładnie rozjechał West Ham 4-1 w pucharze Anglii. Świetne spotkanie w wykonaniu Martiala i Mikiego, ogólnie cała drużyna zagrała tak jak należy. Nawet Basti wszedł z ławki i miał udział przy 4 bramce - podanie do Andera, który asystował Zlatanowi
-
@Michal_ACM said in [Futbol]Premier League, angielska piłka, piłkarze...:
Myślę że Arsenal powinien wygrać
gdybym mógł i nie był taki jak wiesz kto to bym Ci ta wypowiedź zminusował haha
-
widzę sami fani United tutaj i prawidłowo dziś w końcu zagrali na miarę swoich możliwości jeśli chodzi o skuteczność : ) tego brakowało w ostatnich meczach....
dla kogo z Was Lingard powinien grać w pierwszym składzie ?? dla mnie tak!
chociaż bardzo dobry mecz Henrich;a dziś -
@ToomAnyWays Może wreszcie zaskoczyli i tak już będą grali skutecznie w lidze również?
-
@Przemek-Kaszti Lingard co najwyżej z rezerwy lub na mniej ważne mecze. Owszem potrafi czasem zaskoczyć ale wiele meczy gra przeciętnie.
-
@Przemek-Kaszti
Patrzyłem obiektywmie, sam Przemku wiesz jak United ostatnio grają Ale pomyliłem się bo był remis, a mało brakło żeby to właśnie Manchester wygrał -
@ToomAnyWays
Świetny mecz MU, chyba najlepszy w tym sezonie :). Szkoda łatwo straconej bramki i tych sytuacji co jednak nie wykorzystaliśmy, bo było ich naprawdę sporo i wynik mógł być zdecydowanie wyższy. Teraz półfinał z Hull, które jest najsłabsze w gronie półfinalistów, a potem kto wie może finał z Liverpoolem -
@Byku-Duma-Warmii
Ale co Zlatan dostał wjazd w kolano Piłkarski kryminał! -
@Michal_ACM ma szczescie ze jeszcze nie postawil nogi na murawie bo by juz byla emerytura .
-
@Michal_ACM tak go trafil ze z kolana by drzazgi zostaly jakby stal juz na nodze , sciegna wiezadla aj