OSM Taktikleri
-
@fabiocapello58 kardeşim burda oyuna yeni başlayan lara yardım ediyoruz ve sayıları ortalama veriyoruz kendileri daha iyisini deneyerek bulsun diye yoksa sayı verirsek bu yanlış olur benim verdiğim sayılarla senin oynucağın rakip sana fark atabilir bu yüzden mümkün olduğunca sayı vermemeye çalıyoruz.
-
Sıkıntı yok sözüm meclisten dışarı, öbür arkadaşlarda pek beklenti kurmasın bana birkaç mesaj geldi işte "karşı taktik bu dediler ama yanlış yönlendiriyolar sanırım tutmadı" gibisinden onlara diziliş ve oyun stili verirken galibiyete kesin gözüyle bakamayacağımız yönünde ekleme yaparsak daha iyi olur insanlar beklenti kuruyor
-
@sultangazililer1 3-4-3 Ü DENEMİŞTİM
-
Biz burda istediğimiz kadar taktik verelim kadronuzu geliştirmedikten sonra bir işe yaramaz.taktik isteyenlerinde yenilmez bi taktik beklediklerini düşünmüyorum sonuçta uzmanları,rakip takımın zayıf yönüne senin güçlü oyuncunu koyman gibi önemli noktaları yapmadıktan sonra bir taktikle maç almayı beklemeyin,sözüm meclisten dışarı.
-
bence en iyi taktik 4-2-2 B ofansif paslı oyun
-
Keşke oyunda efua CL felan da olsaymış bea
-
@kızıl-kral Kardeşim var zaten. Avrupa Ligi ve Avrupa şampiyonasını özel liglerden bulabilirsiniz.
-
@fabiocapello58 6-3-taktiğiyle 6 gol yedim. işe yaramıyormuş
-
Rakibim man united benim kadrom daha iyi 442b oynuyor ona karşı ne oynamalıyım
-
beyler bugün çok önemli maçta arsenalle sahamda berabere kaldım kadro değerim ondan yaklasık 30 milyon yüksekti neden yenemedim anlamadım ikimizde 433 oynadık 4-4 berabere kaldık evde oynanan maçlarda çizgi taktikleri nasıl olmalı denk güçlü güçsüz takımlara göre?
-
@lmusa-biner takım morali,yorgunluk,saha gelişimi,hakem sertliği rakibin güçlü güçsüz yönlerini vs. tespit edip uygularsan daha verimli sonuçlar alırsın
-
Bir sorum olacak Everton ile maçım var rakibin taktiği:
4-3-3 B
Kanatları kullan
Adamın kadro değeri 81 milyon daha fazla
Siz hangi taktikle oynamamı önerirsiniz? -
beyler herkes 4-3-3 kanat oynuyor .
1)hangi durumda 4 3 3 A hangi durumda 4 3 3 b oynanmalı.
2) bir de 4 3 3 kanat dışında güzel bir taktik yok mu 4 3 3 A ya karşı da güçlü normalde de güçlü olan .
3)4 4 2 B oynuyorum . tottenham ım lig 4 3 3 kanat oynuyor genel olarak bu konuda ne düşünüyorsunuz. herkesin oynadığı şeyi oynamak istemiyorum. -
Merhaba @xkralordx
-
433a dizilişinde kanatlar defansa yakın olur biraz daha dengeli,433 b dizilişinde daha ofansif kanatlar hucuma yakın oynar rakibine göre belirleyebilirsin.
-
Sadece bir taktikle güçlü olman imkansız kadronuda geliştirmen gerek vs. 433 e karşı diye birşey var bunu oynarsan kesin yenersin diye birşey yok güçlü olan taraf sensen 433 deneyebilirsin yada 451-4231 kgv gibi taktikleri kullanabilirsin.
-
Herkesin oynadığını değil,karşındaki rakip'e ve kadrona en uygun taktikle oynaman daha faydalı olur.
-
-
Fransa liginde psg'ye kök söktürdüm taktik isteyenler özelden ulaşabilir
-
-
arkadaşlar merhaba az önce leipzig takımını aldım. bu takım için taktik önerir misiniz?