OSM Taktikleri
-
Öncelikle Selam arkadaşlar.
El elden üstündür sizce bnm takıma göre en uygun taktik nedir.Borussia Dortmund
Kadro değeri
409,79MSaygılarımla...
-
beyler kolay gelsin. orta sahada hücumu yüksek oyuncular kanatlarda oynayabiliyor mu? bir de defanstaki hücumu yüksek oyuncular her iki bektede oynayabiliyomu?
-
@mehmtgunes Reyis benim bilgim şu;
Defansı yüksek forvetler hızlı oyuncular oluyor genelde, kanatlarda kullanmak lazım.
Defansı 1 ile 10 arasında olan forvetler ise çakılı pivot santrafor, ortaya koymak lazım.
Hücumu güçlü savunmacılar ise dediğin gibi defansın kantlarına(bek) koymak lazım.
Tabii ki istisna oyuncular var, mesela Bournemouth'lu Nathan Ake'nin hücumu 35 ama kendisi hep stoper olarak görev alıyor. Canavar gibi oyuncudur bu arada, gol sayısı bir savunmacıya göre baya yüksek. -
Kadrom daha iyi 4231 kgv karşı ne oynamalıyım
-
@adem049
Kadron daha iyiyse 4-3-3 kk girebilirsin. -
Hocam takım bu taktik nasıl yapmalıyım
-
@cihan-paksoy kadron çok dar önce genişlet biraz 442 pas gider şuanlık
-
4-4-2-b kanatları kullanın karşı taktiği 4-2-3-1 mi acaba? 5 tane iyi ortasaham yok o yüzden yapamayabilirim.
-
4-5-1 KGV karşı ne oynayabilirim ?
-
Size birşey soruyum özellikle tecrübeli üstadlar bilir.
Ben 3 takım yonetiyorum 2 sinde hep ayni oyuncular oynuyor ve her maç iyi sonuçlar alıyorum
Ancak tekinde Göztepe yim kadro kötü diye sürekli transfer yapıyorum ve her mac bi öncekine göre en az 4 5 oyuncu farkli oluyor
Taktik vb. herşey ayni ama Göztepe de kötü sonuçlar alıyorum
Sebebi henüz oturmayan kadromu acaba ?
Sürekli farklı olunca uyum olmuyormu ? -
@korelitürk
4-5-1 e karşı 4-2-3-1 KGV önerebilirim. -
@korelitürk Kadron iyiyse 4-3-3 KK öneririm
-
Kadro değeri benden 185 M daha fazla olan bi takimla maçım car bugün
Kapalı oynayio kontra oynamayi düşünüyorum
6 3 1 veya 5 3 2 veya 5 4 1 gibi
Antranman kampi yaptım
Hangi diziliş ve taktikle yenebilirim ?
Rakip 4 3 3 B pasli oyun tercih ediyor bende kesin kapali oynayacagim hangisini kullanmaliyim ? -
4-4-2a pas oyunu karşıtı 4-3-3a kgv forvetler orta sahaya destek orta sahalar forvete destek alan savunması ofsayt hayır pres 90 stil 61 tempo 90 en az 4-5 atarsınız