Rekordy i Sukcesy
-
@sochaczew86 said in Rekordy i Sukcesy:
Pewnego rodzaju rekordzik zaliczyłem,5:1w meczu ligi grupowej w ktorej gra z nami @borynos .Zawsze miałem cięgi od Wojtka,jednak ten sezon należy do mnie powiem nie skromnie.
Oczywiście bez obozów i tajnych gramy,więc tymbardziej jestem zadowolony.
@Byku-Duma-Warmii Dzięki Mario -
@sochaczew86
Takie zwycięstwa cieszą najbardziej :slight_smile:. -
@cezarro said in Rekordy i Sukcesy:
@rusewicz said in Rekordy i Sukcesy:
A co Wy tacy jadowici : D Pochwalil sie czyms co uwaza, ze jest jakims osiagnieciem, ode mnie szacuneczek, pokazcie podobnego ss'a nawet z samymi botami w lidze? : )
Jeżeli sobie życzysz to pokażę , z tym musisz trochę poczekać gdyż liga jeszcze trwa . Do tego nie jest to liga z samymi botami , obecnie jest 9 menago na 16 drużyn. Było więcej ,jednak część już :clown: po kilku porażkach
Zgodnie z obietnicą pokazuję screena z mojej właśnie co zakończonej" ogórkowej ligi"
-
@cezarro
Brawo , dobra robota :fingers_crossed:. -
@byku-duma-warmii said in Rekordy i Sukcesy:
@cezarro
Brawo , dobra robota :fingers_crossed:.W sumie to nawet spodobało mi się oprawianie ogórów Chyba w związku z tym zmienię swój nick na " Cezarro Oprawca Ogórasów "
-
@cezarro
Zawsze to coś nowego . -
Gram już 3 lata w OSM. Jeszcze rok temu mało kto mnie znał. Miałem dużą mniejszą wiedze. W ciągu ponad jednego roku najwięcej się nauczyłem i osiągnąłem.
Mam nadzieję że jeszcze coś w grze coś mi się uda osiągnąć oraz dopisać następny rok w OSM
Dziękuję też wszystkim z którymi grałem/rywalizowałem oraz od wielu z was się wiele nauczyłem i z wieloma z was mam dobry kontakt