LM I LE - Europejskie puchary 2017/2018
-
-
Masakra nasze zespoły w europie nie istnieją. W rewanżu z taką grą to Legia nie ma czego szukać:(
-
@stefan-joptwojmać said in LM I LE - Europejskie puchary 2017/2018:
Masakra nasze zespoły w europie nie istnieją. W rewanżu z taką grą to Legia nie ma czego szukać:(
Tak to właśnie wygląda ,niestety ...
-
@stefan-joptwojmać
Widziałem fajne wyznanie na Facebooku, gdzieś pewien mężczyzna postanowił pić z kolegami kieliszki wódki po każdej słabej akcji Legii Warszawa, rezultat był błyskawiczny, bo już w minucie byli wszyscy nawaleni. Niestety, tak można opisać grę naszych drużyn w europejskich pucharach, bo bez żadnych znieczulaczy nie da się na nią patrzeć -
@pimus1910
Z tego co wiem, to Jakuba Czerwińskiego nie było w kadrze, gdyż jakiś czas temu doznał kontuzji kolana. Widzę, że się dobrze znieczulasz oglądając mecze Polskich:flag_pl: zespołów w europejskich pucharach . -
@byku-duma-warmii
Faktycznie Strzelałem W takim razie to był Dąbrowski-jeden lepszy od drugiego,nie rozróżniam ich oglądałem na szczęście tylko 20-30 minut tego "meczu" -
@pimus1910
Nie no spoko, każdemu może się zdarzyć pomyłka, ale z tym masz akurat rację, że jeden wart jest drugiego :fingers_crossed:. -
Wszystkie wyniki IV rundy kwalifikacji Ligi Mistrzów:
-
Wszystkie wyniki meczy IV rundy kwalifikacji do Ligi Europy, w których zdarzyło się kilka niespodzianek i warto zwrócić uwagę na niektóre wyniki:
-
-
Trener Sheriffem Tyraspol - Roberto Bordin: Zrobimy wszystko, by awansować
Kadra Legii Warszawa - rewanżowe spotkanie 4. rundy Ligi Europy z Sheriffem Tyraspol.
Bramkarze: Arkadiusz Malarz, Radosław Cierzniak, Jakub Szumski
Obrońcy: Artur Jędrzejczyk, Łukasz Broź, Michał Pazdan, Maciej Dąbrowski, Inaki Astiz, Adam Hlousek
Pomocnicy: Krzysztof Mączyński, Hildeberto, Cristian Pasquato, Tomasz Jodłowiec, Thibault Moulin, Michał Kopczyński, Dominik Nagy, Sebastian Szymański, Kasper Hamalainen, Michał Kucharczyk
Napastnicy: Armando Sadiku, Daniel Chima Chukwu -
Takie coś w necie znalazłem:
-
@stefan-joptwojmać Taka prawda
-
Liczę, że Legia odrobi straty i będziemy świadkami dogrywki, a potem karnych .
-
@dovco_handf Prosze Cie nie karaj nas 120 minutami tego meczu
-
@maloba To będzie niezwykle zacięty thriller coś czuję .