Rekordy i Sukcesy
-
Gram już 3 lata w OSM. Jeszcze rok temu mało kto mnie znał. Miałem dużą mniejszą wiedze. W ciągu ponad jednego roku najwięcej się nauczyłem i osiągnąłem.
Mam nadzieję że jeszcze coś w grze coś mi się uda osiągnąć oraz dopisać następny rok w OSM
Dziękuję też wszystkim z którymi grałem/rywalizowałem oraz od wielu z was się wiele nauczyłem i z wieloma z was mam dobry kontakt -
U mnie niedługo minie 7 lat jak gram w OSM , lecz przez te lata praktycznie nikt o mnie słyszał , gdyż nigdy nie starałem się brylować w rankingach , ani też nigdy nie ścigałem się z nikim na rekordy i osiągnięcia. Gram po swojemu ,tak jak chcę i z kim chcę.
-
@cezarro said in Rekordy i Sukcesy:
U mnie niedługo minie 7 lat jak gram w OSM , lecz przez te lata praktycznie nikt o mnie słyszał , gdyż nigdy nie starałem się brylować w rankingach , ani też nigdy nie ścigałem się z nikim na rekordy i osiągnięcia. Gram po swojemu ,tak jak chcę i z kim chcę.
Trochę się pomyliłem bo w tym roku minie 6 lat od kiedy gram ,a nie 7 Tak czy inaczej jednak to kawał czasu.
-
@radek12_19 Ty jesteś mój rocznik... ;).Tyle lig co my razem graliśmy - chyba niema takich tu za wielu
-
@huzar-shakir nie mogę nie przyznać Ci racji, sporo tego było
-
@maloba Gratulacje :clap_tone1:.
-
@huzar-shakir ja właśnie sprawdzałem kiedy osiagne te 1000 meczy bo monety potrzebne a tu okazało się że już dawno odebrane xd
-
@huzar-shakir Dla mnie amatora to calkiem okazaly wynik dzieki
-
@maloba
Gratulacje -
Dzisiaj sobie postrzełałem w Tunezji z aktywnym graczem oczywiście.
-
@sochaczew86 Grubo ostatnio trudno o taki wynik , jeszcze na wyjezdzie to juz calkiem