OSM Dünya Şampiyonası 2017
- 
@sultangazililer1 ikinci tahminim ise silvio cobra @bayram-karakuş Benim tahminim de Rus menajerin tehlikeli olduğu 
 Rui zaten en büyük favoriydi
- 
@bayram-karakuş Benim tahminim de Rus menajerin tehlikeli olduğu 
 Rui zaten en büyük favoriydi@mrtgll33 Rus menajer hangisi? Nicki yani tahminim o ki 40 puan ve üstü toplayan şampiyonluğa doğru gider 
- 
@mrtgll33 Rus menajer hangisi? Nicki yani tahminim o ki 40 puan ve üstü toplayan şampiyonluğa doğru gider @bayram-karakuş bu aralar formdasın abi 
- 
@bayram-karakuş bu aralar formdasın abi @gs_metecan tahmin yapıyorum  
- 
@sultangazililer1 Mahalleden arkadaşın sanırsam Arken  çok sevindin kazanmasına çok sevindin kazanmasına@mrtgll33 aynen sultangaziden oda yoo sevinmedim onuda nerden çıkardın 
- 
Finaldeki abilerimden bi ricam olucak - sıradaki menajerin kullandığı taktiği söyleyebilirler mi acaba
 Diziliş + taktik

- sıradaki menajerin kullandığı taktiği söyleyebilirler mi acaba
- 
@hestera Caner vallahi helal olsun  gururumuzsun, inşallah şampiyonluğu ülkemize kazandıracaksın :flag_tr: gururumuzsun, inşallah şampiyonluğu ülkemize kazandıracaksın :flag_tr:
- 
@hestera Caner vallahi helal olsun  gururumuzsun, inşallah şampiyonluğu ülkemize kazandıracaksın :flag_tr: gururumuzsun, inşallah şampiyonluğu ülkemize kazandıracaksın :flag_tr:@sistematikci teşekkür ederim hocam . Evimde bir kaç maçta kazaya uğradım yoksa şuan daha farklı konumda olabilirdim. İnşallah elimden geleni yapmaya çalışıyorum kısmet  
- 
@sistematikci teşekkür ederim hocam . Evimde bir kaç maçta kazaya uğradım yoksa şuan daha farklı konumda olabilirdim. İnşallah elimden geleni yapmaya çalışıyorum kısmet  @hestera Arada bu tür kazalar olabiliyor ama sonu güzel olacak inşallah, buna inanıyorum  
- 
@hestera Arada bu tür kazalar olabiliyor ama sonu güzel olacak inşallah, buna inanıyorum  @sistematikci ben inanmak la inanmamak arasında halen gidip geliyorum  
- 
@sistematikci ben inanmak la inanmamak arasında halen gidip geliyorum  @hestera sen de bilirsin ki inanmak başarmanın yarısıdır, inan ki yarısı bitsin, diğer yarısına da Allah Kerim  
- 
@sistematikci ben inanmak la inanmamak arasında halen gidip geliyorum  
- 
@hestera lidere selam durun  helal kardeşim :clap_tone1: helal kardeşim :clap_tone1: