OSM Taktikleri
-
4-2-4A pas oyununa karşı nasıl oynamalıyım o Schalke ben Werder Bremen
-
@semih-mert-sirel iyi forvetlerin varsa 4-3-3 oynat veya orta sahan da sağlamsa 4-4-2 oynatıp orta sahada üstünlük sağlarsınız
-
4-3-3B Kanatlar oynayan, ofsayt taktiği açık ve alan markajlı savunma yapan takıma
4-2-3-1 KGV iş yapar mı -
@comfortablynumb1903 kadro farkları ?
-
@f-s-m-0-13 Onun değeri 237m, benimki 160m..
Kullanmayı düşündüğüm 4-2-3-1 5-6sene önceden kalma, o zamanlar oldukça işe yarıyordu ama bilemiyorum şimdi. -
@comfortablynumb1903 içeriği nedir 4231 nin ?
-
@f-s-m-0-13 Mevkiler sabit, ama forvetler orta saha destekle de uyuyor. Pres 85, yüksek hızda paslaşma, dengeli.
-
@comfortablynumb1903 senden kadro olarak güçlü birine 85 presle mağlup olursun presi düşürüp vur kaç yapacaksın az pozisyon altın vuruşla maçı kazanman lazım
-
@f-s-m-0-13 Kaç iyidir?
-
@comfortablynumb1903 40 lara kadar aşşağı çek presi
-
@comfortablynumb1903 hangi hesabın ve rakibin kim yaz kadrolarına bir bakayım
-
@f-s-m-0-13 Queretaro
Rakip Deportivo Toluca -
@comfortablynumb1903 rakip senden iyi ama forumu baya düşük adamlarının
-
@f-s-m-0-13 Kusura bakma burdan yazıyorum gören olmadı aktifsin diye 2 kişilik boş ligin var mı fazla kişinin ve aktifliğin fazla olduğu ?
-
@turkaskeri75 yok kardeşim maalesef
-
@missingman_ @manhay oranlar ve çizgi taktikleri hakkında bilgi verir misiniz yineliyorum deplasmandayım.
-
@f-s-m-0-13 sen de yardımcı olur musun ? Kadro değerim adamın 2 katı 4-3-3 a kanat oynuyorum adam 4-2-3-1 kgv çekmiş ne yapmalıyız oranlar filan ? Deplasmandayım. Adam muhtemelen defansif oynucak.
-
Merhaba rakibim kadro kalitesi olarak benden üstün 4 3 3 kaleyi görünce vur oynamış ben nasıl oynamalıyım
-
Yarın eşdeğer bir takımla maçım var 4-2-4 veya 4-4-2 kadrosuyla agresif şekilde sahaya çıkacak. Maç benim sahamda ve 4-3-3b oynuyorum tavsiyeniz nedir?