MISTRZOSTWA POLSKI OSM 2016
-
@Dovco_HandF spokojnie.ja dla przykładu nie gram z najlepszymi.jednak odnosząc się do "obrośnięcia w piórka"zawsze może być lepiej.wiadomo,że nie zawsze się przegrywa,jednak takie lańsko jak z hiszpańską ekipą zapewne pozostanie w pamięci.choćby krótkiej.
-
@huzar-shakir Pamięta się zwycięstwa... długo. Porażki? A po co się dołować i rozpaczać jak to nie ma żadnego znaczenia i cel został osiągnięty? Niech Hiszpanie się cieszą, że naszą ekipę zmasakrowali. My cieszymy się z awansu do fazy pucharowej . Tu jednak chciałbym, żebyśmy zostawili sprawy reprezentacji, jej zwycięstw i porażek i wrócili do spraw bieżących czyli rozgrywek o prymat wśród mistrzów polskiego świata OSM .
-
@Dovco_HandF jasne,za wiele,jako,że mnie tu niema wśród najlepszych nie mogę napisać.jedyne co,że patrząc po wynikach dochodzi do wielu niespodzianek.
-
@huzar-shakir W finale MP nie ma wielu świetnych menadżerów bo liga jest "tylko" na 18 menadżerów nie na 50... a tylu bym tu widział i to co najmniej .
-
Osiągnięcia drogi przyjacielu @Dovco_HandF
-
Jeśli chodzi o reprezentacje to Polska ma duży atut w postaci naszego kapitana Łukasza. Ja bym wolał gdyby MP były grane w ligach fantasy, bo retro nie oddają w pełni OSMa..
-
@Stefan-Joptwojmać Tylko, że na razie nie mamy lig fantasy
-
@Dovco_HandF said in MISTRZOSTWA POLSKI OSM 2016:
@huzar-shakir W finale MP nie ma wielu świetnych menadżerów bo liga jest "tylko" na 18 menadżerów nie na 50... a tylu bym tu widział i to co najmniej .
Prawda ,brakuje kilku. Przede wszystkim brak obrońcy tytułu Mistrza Polski ,który nawet w tej edycji nie wystartował .
-
@Cezarro Prawa, jednak czasem życie realne przyćmiewa grę w internecie. A jak masz do wyboru: internet albo życie realne, to tak jakbyś w ogóle nie miał wyboru :thumbsup_tone1:.
-
Symulka dziś zdrowo się opóźnia...
-
@Dovco_HandF Masakra, OSM mogłoby to poprawić
-
@Damiś27 Oni chyba nad tym jeszcze długo nie zapanują
-
Też tak myślę. Niestety to wypacza wyniki jak mecze są wcześniej lub później. Dla mnie powinno być wiadome od początku sezonu kiedy będą mecze i żeby było pokazane jak na telefonie też na kompie.
-
Dwie porażki z rzędu, trzeba się wziąć do gry bo czekałem trzy lata na finał i tej szansy nie mogę zaprzepaścić! 9 meczy i 9 punktów czyli 2 wygrane, 3 remisy i 4 porażki, liczyłem na więcej chociaż spodziewałem się że może tak być, na szczęście jeszcze dużo kolejek do odbudowy pozycji