Ekibe Alım Başlığı
-
Ekip adı: Forvet
Bu ekibim için artık alım yok, burdan duyrulur. -
2010'dan beri oynadıgım oyundur OSM. Ama uzun süre ara verdim. Yeni hesap açtım alışma sürecim oldu. Şuan ki hesabım MP 7385. 340 maçtan 290 galibiyet 27 beraberlik 16 mağlubiyetim var ve üzerine düşmedim. ekibine davet etmek isteyenlere katılamk isterim.
-
Anahesaptaki maç tecrübesi: 268
Anahesabın menajer puanı: 20720Bazı şartlarım var. Altı üstü bir oyun. Vatan millet Sakarya değil.
İstediğim zaman ekipten, ekip liginden, ekip savaşından vs. çıkabilirim.
Lütfen başka platformları şart koşmayınız. Boş sıkmaya gelemem... -
@tepkiyetepkim kardeş sen ekip mi ariyorsun adam mı ?
-
@f-s-m-0-13 said in Ekibe Alım Başlığı:
@tepkiyetepkim kardeş sen ekip mi ariyorsun adam mı ?
Ahahah
-
Lütfen boş yere mesaj atmayınız;
artık ekip arayışında değilim. İlgilisine... -
@tepkiyetepkim Burası ekibe Almama başlığı değil Size mesaj atanlara mesaj ile cevap verebilirsiniz.
-
@tepkiyetepkim lütfen şu arkadaşa ekip daveti atmayınız kendiside kurtulsun bizlerde
-
EKİBE ALIMLARIMIZ DEVAM EDİYOR! Ekip adı: ✯RED DEVILS✯
Ekip seviyesi: 3 ( ayın 29unda 4. Seviyeye geçmeyi hedefliyoruz.)
Ekip sıralaması: 111
Aranılan kişinin minimum menajer puanı: Tercihen 35.000 mp.
20 yaş üstü menejerler aramaktayız.
Whatsapp grubumuz mevcuttur ve gruba katılım istenmektedir. Ekibe girmek isteyen menajerler mesaj atabilirler. -
Anahesaptaki maç tecrübesi: 188
Anahesabın menajer puanı: 19.923 -
selam arkadaşlar dün itibariyle ekibimize @sistematikci kardeşimizi dahil etmiş bulunuyoruz ekibimize ve değerli arkadaşıma hayırlara vesile olmasını dilerim
-
Ekip ariyorum tecrubem var
-
@f-s-m-0-13 Beni Türkiye' nin en büyük ekibine layık gördüğünüz için en başta sen ve @mrtgll33 kardeşim olmak üzere tüm ekip üyelerimize ayrı ayrı teşekkür ediyorum, inşallah bu birliktelik ekibimize güç katacaktır diye ümit ediyorum
-
@sistematikci eyvallah kardeşim baştacısın
-
@f-s-m-0-13 Eyvallah kardeşim her daim yanımda oldun asıl sen baştacısın :slight_smile:
-
3 iyi manager ekip ariyoruz kendi ekibimiz var fakat sayisal sikinti yuzunden kapatip baska bir ekiple yolumuza devam edecegiz.
-
@emrekrdnz87 menajer puanlarınız nedir ?
-
@f-s-m-0-13 benim 30.165
Lopez Cico 16.151 ( bir süre ara verdi o yüzden biraz düsük)
eenginyıldız 24.332 -
@emrekrdnz87 başarılar dilerim kardeşim inşallah uygun ekip bulursunuz