Indywidualne Mistrzostwa Polski 2017
-
Hmm... Grupa C. Strasznie dużo nieznanych mi menadżerów. Nie wiem czy to dobrze czy źle.
-
@michal_acm
A czy to ważne ważne,żeby grać swoje i odpaść -
@pimus1910 hahaha XD Może zagram nie swoje i nie odpadne?
-
@michal_acm
Oby Ja planuje odpaść Przecież boskiemu Romanowi nie dam rady -
@pimus1910 W ogóle to na papierze masz sto razy mocniejszą grupę od mojej
-
@michal_acm
No więc sam widzisz,że nie mam szans zadowolę się przedostatnim miejscem i będę walczył jak lew!! -
@pimus1910 Awansujesz na pewno, wierzę w Ciebie
-
ja mam pytanie jak to będzie wyglądać w sensie z drużynami? np liga angielska i wybór drużyn na zasadzie kto pierwszy ten lepszy czy jak?
-
Grupa H: mihau1878, kuba fala, FORMOZA... Będzie ciekawie Mam nadzieję, że nie będę ostatni
-
@pawelzylicz ostatni beda pierwszymi moze .. kiedys..
-
@pawelzylicz Nie martw się ja mam Ciamajdę,ToomAnyWays,gizzii82,KomendaNuta,AC Bubol,bylus22. Myślę,że w grupie B między nami rozstrzygnie się walka, oczywiście liczę na awans mój Tooma oraz gizzii bo są z mojej grupy ale jak wiadomo nie można lekceważyć nikogo bo mogą zdarzyć się niespodzianki Dlatego ja nikogo nie lekceważę i podchodzę do tego z pełną determinacją.
-
@didierluk No ja nie gram w grupie
-
@radek12_19 To pewnie o Ciebie mi chodziło jak przeglądałem profile, ale to nie wiele zmienia bo też jesteś doświadczonym graczem
-
@didierluk said in Indywidualne Mistrzostwa Polski 2017:
@radek12_19 To pewnie o Ciebie mi chodziło jak przeglądałem profile, ale to nie wiele zmienia bo też jesteś doświadczonym graczem
Zaraz doświadczonym. Radek grał tylko dla Młodych Wilków, Polish Eagles,Polish Warriors i ... Polish Warriors.
@radek12_19 Zostałeś zapomniany , możesz kolegom ze swojej grupy łomot spuścić
-
@huzar-shakir Dużo większe doświadczenie mam meczowe, na głównym niedługo stuknie 2000 mecz, mniejsze, ale przydatne w grupach. Jestem indywidualista, tak wolę grać.
-
@huzar-shakir Bez gry w grupie można grać w turniejach i zbierać doświadczenie w grze z silnymi menago. To dla mnie lepsze, sam za swoje wyniki odpowiadam.