OSM Taktikleri
-
@f-s-m-0-13 bunun için yoğun çalışırım problem değilde yabancıları neden dolduruyoruz
-
@f-s-m-0-13 Galatasaray her zaman korkak futbol oynar tavsiyem 5311 541 veya 631 gibi taktikler kullanmanız
-
@ernguler1996 sıralamalardan yabancı ülke menajerlerden davet göndererek
-
@f-s-m-0-13 sorun yok o iş kolay ama hepsi yabancı olmasa iş arkadaşlarımda var 7 8 kişi
-
@hestera moderatörümüz galatarasayı pek sevmiyor galiba
-
@ernguler1996 fanatik fenerli
-
@f-s-m-0-13 oowww ters bişi de diyemeyiz oda takım nihayetinde e bide moderatör olunca
-
@ernguler1996 said in OSM Taktikleri:
@f-s-m-0-13 sorun yok o iş kolay ama hepsi yabancı olmasa iş arkadaşlarımda var 7 8 kişi
mesele yabancılara karşı güç göstermek
-
@f-s-m-0-13 ozaman tamamdır yabancılarla doldururum tabi ya bizim çocuklar girer girmez bütün sırlamaya davet atarım
Herkes Türklerin ve GALATASARAY ı bilsin -
@ernguler1996 ligin tamam olunca bana yaz bu zaman zarfında da oyuncuları 2.5 katına listeye koy ve stadyumu geliştir
-
@f-s-m-0-13 tamamdır teşekkür ederim bütün lig full çekicek
-
@ernguler1996 amacın oyunda yükselmek mi ?
-
@f-s-m-0-13 aynen öyle amacım oyunda yükselmek
-
@ernguler1996 hedef 4 ü alarak hiç bir zaman yükselemezsin üzülerek söylüyorum ama yerinde sayar durursun
-
@f-s-m-0-13 aslında bende galatasaray vs gibi takılmarla oynamayı sevmiyorum
diğer alt hesaplarımda villareal var celtavigo var daha zevk alıyorum oyundan
daha öncesinde sivas bari vs gibi takımlar yönettim -
@ernguler1996 alt hesaplarından ziyade ana hesabında 10 lu liglerde hedef 9 u al 8 li liglerde hedef 7 yi al yani hedef son takımları alarak başarı sağlarsan yükselirsin yoksa oyundan bir zevk alamazsın
-
@f-s-m-0-13 tamamdır hedef son olan takımlar bundan sonraki ilk oyunum öyle olucak galatasarayı almamdaki ilk amaç beni iş arkadaşlarım kızdırdı işte bu oyunu oynayamıyorsun al gs yi vs gibi kurduk bakalım bi lig
-
@ernguler1996 galatasarayla yada onun seviyesindeki 4 büyük takımla şampiyon olmak başarı değildir
hatta tam tersi şampiyon olamamak büyük başarıdır -
@f-s-m-0-13 valla bi korku var şampiyon olamazsak kaybımız büyük olur