OSM Taktikleri
-
@ernguler1996 sıralamalardan yabancı ülke menajerlerden davet göndererek
-
@ernguler1996 fanatik fenerli
-
@ernguler1996 said in OSM Taktikleri:
@f-s-m-0-13 sorun yok o iş kolay ama hepsi yabancı olmasa iş arkadaşlarımda var 7 8 kişi
mesele yabancılara karşı güç göstermek
-
@ernguler1996 ligin tamam olunca bana yaz bu zaman zarfında da oyuncuları 2.5 katına listeye koy ve stadyumu geliştir
-
@ernguler1996 amacın oyunda yükselmek mi ?
-
@ernguler1996 hedef 4 ü alarak hiç bir zaman yükselemezsin üzülerek söylüyorum ama yerinde sayar durursun
-
@ernguler1996 alt hesaplarından ziyade ana hesabında 10 lu liglerde hedef 9 u al 8 li liglerde hedef 7 yi al yani hedef son takımları alarak başarı sağlarsan yükselirsin yoksa oyundan bir zevk alamazsın
-
@ernguler1996 galatasarayla yada onun seviyesindeki 4 büyük takımla şampiyon olmak başarı değildir
hatta tam tersi şampiyon olamamak büyük başarıdır -
@ernguler1996 korkmana gerek yok olursun neyse burada sohbeti uzatmayalım burası sohbet sayfası değil
-
Leicester Cityim arkadaşlar Everton ile oynuyacağım kadro değerim bireysel olarak karşıdan iyi ama toplam olarak düşük çünkü çok fazla oyuncusu var 4-4-2b paslı oyun oynuyor. orta sıralarda kaldım mutlak kazanmam lazım, taktik önerilerinizi bekliyorum
-
@cerberus47 Kadronun güçlü yerlerine göre taktik yapman gerekir, ortasaha güçlüyse ve yeterliyse 4231- yada 442 oynayabılırsın forvetlerın güçlüyse 433 a kanat çıkmanı tavsiye ederim.
-
kadrom bu şekilde orta saha ve forvetler. diziliş ve taktikleri söyler misin ne yapayım?
-
arkadaşlar rakiple hayati bir maç oynayacağım 1 gün içinde rakip 4-33 b paslı oyun alan savunması yapıyor ona karsı nasıl taktikle cıkmam lazım yardımınıza ihtiyacım var..kadro güçleri hemen hemen aynı
-
@cerberus47 433a kanatları kullan mhappe forvetın ortasında olsun ortasahanın ucunda ndidi olsun hakeme dikkat et
-
@cnytakn stiller nasıl olcak pres vs. adam alan markası ofsayt taktiği*
-
@cnytakn banada yardım etsen
-
@cnytakn reis mükkemmelsin süper bi maç oldu telefondan takip ederken nefes kesti valla. İlk yarı 1-0 geriye düştüm ikinci yarı patlama yaşadı takım 15 kere net pozisyon oldu 2-1 kazandım, maç sonu taktik süper diye yorum geldi erman hocadan. Teşekkürler
-
Arkadaşlar diğer takımımında yarın önemli maçı var Liepzig'i yönetiyorum leverkusen ile maçım var 5.yim o 3.cü ilk 11i 89-99 güçlerinde oyuncuları. Kadro değeri benimkinden düşük çünkü neredeyse yedeği bile yok o kadar az oyuncusu var. 4-3-3A Kanatları kullan, alan markası ve ofsayt taktiği var agresif oynuyor. Hangi taktikle çıkmalıyım? @CnytAkn reis özellikle senden yardım bekliyorum. Kadrom bu şekilde ;