OSM Taktikleri
-
@dember7 ilk önce kadronu geliştirmeye bak sürekli oyuncu alıp sat,geniş kadro yap,kadron yeterli olana kadar güçlü takımlara 451-4231 kgv gibi taktiklerle çık güçlü olduğuna inandığın maçlarda 433 a kanatları kullan çık en önemlisi kadro geliştirmek
-
Arkadaslar juventusu aldim nasil taktikle oynamaliyim neler yapmaliyim forvette kimleri oynatmaliyim kimleri almaliyim juventus hakkinda bilgi sahibi olanlar yardim edebilir mi?
-
4-3-3 A Kontra Atak Ofsayt tuzağı Adam markajı na karşı ne yapabilirim karşının kadrosu kaleci dışında daha iyi. Önemli bir maç
-
merhaba benden daha güçlü olan bir takıma karşı maçım var. rakibim 3-5-2 oynuyo kadrosu sağlam. ben nasıl çıksam daha başarılı olurum.
-
@bafgom kardeşim rakip güçlü orta sahada 5 oyuncusu var 3-5-2 sanki 4-2-3-1 den bir tık ofansif. Ben yine sana 4 defans 4 orta saha 2 forvet öneririm bu biraz riskli ama ofansif defansa orta shaaya güveniyorsan 4-4-2 pas güvenmiyorum derswn 4-5-1 Kgv öneririm 4-5-1 de forvet os yardım etsin.
-
@himmooooo bana sorulmadı ama yine görüşümü söyleyim deplasmandaysa 4-2-3-1 kurarak bence biraz daha işi garantiye almış olur sunuz.
-
4-3-3 B KGV Alan Markajına çevirmiş adam ofsayt tuzağı aynı hızlı cevap verebilecek varsa güzel olur Ne yapmalıyım deplasmanda
-
@himmooooo said in OSM Taktikleri:
4-3-3 B KGV Alan Markajına çevirmiş adam ofsayt tuzağı aynı hızlı cevap verebilecek varsa güzel olur Ne yapmalıyım deplasmanda
4-3-3 A*
-
@brain-hunterr said in OSM Taktikleri:
Arkadaslar juventusu aldim nasil taktikle oynamaliyim neler yapmaliyim forvette kimleri oynatmaliyim kimleri almaliyim juventus hakkinda bilgi sahibi olanlar yardim edebilir mi?
Arkadaslar lutfen yardim
-
@brain-hunterr dybalayı ortaya koy kanatlarada defansıf gucu olanları koy 433 b kanatları kullan oyna
-
Arkadaşlar, 4-4-2A ile oynayan adam adama markaj yapan, kanatları kullanan ve ofsayt tuzağı kullanmayan Chelsea'ya karşı taktik verir misiniz? Adamın oyuncuları lig başı olduğum için benden daha iyi.
-
@motionless
Kadro farkı kaç milyon? -
@perfectrogue 100m
-
@f-s-m-0-13 rakibim 442 b kanatları kullan oynuyor 1.500 m onun değeri 1.100 benim değerim. Kupa finali maç onun sahasında 5-3-2 nasıl olur?
-
@furknylmaz23 kupayı kaybetmek istiyorsan neden olmasın ?
-
@furknylmaz23 böyle taktikleri kullanmanızı tavsiye etmem kardeşim bana takımınızı ve rakıp takımı yazarmısınız bir kadrolarınıza bakayım