Crews Nostalgia Tour V
-
@sniki26 To już jest porządna przewaga :clap_tone1:
-
Tutaj niestety to żadna przewaga,wszystko można zniwelować po 1 kolejce ,sytuacja w tabeli stykowa jak widać z 2 miejsca można spaść na samo dno,pocieszające jest to że od samego początku jesteśmy w czubie tabeli zanotowaliśmy 2 cenne zwycięstwa z naszymi rywalami z grupy The Bulls.
-
@sniki26 Teraz to już z górki
-
@Dovco_HandF Jedziemy z nimi jak dobrze poleci to Jasio odskoczy im na 6 pkt i jak to utrzymamy to mamy to ,ale droga wyboista i daleka,trudni rywale ,liczą się w sumie 3 grupy.
-
@sniki26 Dlatego to jest bardzo dobry turniej. PE w dwóch pierwszych edycjach zajęło 2 miejsce - liczę, że w ej edycji zrobicie krok więcej od nas i wygracie :thumbsup_tone1:.
-
Będzie mega ciężko,ale jesteśmy tak blisko a zarazem tak daleko do wygranej,nastawiliśmy się z STB 411 na wygranie tego turnieju, tyle czasu grupa poświęciła na dojście do finału ,ale to tylko gra każdy wynik przyjmiemy z pokorą ,nie ukrywając że drugie miejsce w takim wypadku to będzie dla nas porażka,wiem wysoko mierzymy ale tabela nie kłamie i mamy szansę.
-
@sniki26 macie moje duchowe wsparcie:
-
@sniki26 Ale drastyczna zmiana! Co tam się stało?...
-
@Dovco_HandF nic niestety 1 miejsce daje aż tyle punktów i nas wyprzedzili. Jeden jest wyżej od Janka drugi mnie wyprzedza mieliśmy dwa wyjazdy i dostaliśmy niestety po 1-0
-
@sniki26 Ale mega pech. 1:0 to najgorsza z porażek w OSM. Inaczje smakuje niż 4 czy 5 do zera :thinking:.