OSM Taktikleri
-
@jeygen said in OSM Taktikleri:
@himmooooo said in OSM Taktikleri:
5-3-2 A Kontra Atak Adam markajı ve ofsayt tuzağına karşı ne yapabiliriz kadrom çok daha iyi ?
biraz ayrinitli ver kadronu 4 4 2 kg var yada 4 3 3paslasarak pres 80 herkes ataga tek pas futbol
Fv sadece hucum
Os fv destekle
Df geride kal
Of taktigi evet
Alan markaji
Sert yada normal hakeme göreOnun kadrosu max 80-85 benim kalecim 108 forvetler 100-90 diğer mevkiler 90-80. Dediğini deniyorum saol.
-
Beyler chelsea ile macim var southomton takimi chelsea 520 benim kadro 320 milyon
Kadrom fena degil genc oyincular yogun fv defans os hatti olsun rakibim 4 3 3 b kanatlari kulla n herkes ataga %80 press tek pas futbol oynayacak bu taktige karsilik saglam bir taktik oneriniz??? -
@CnytAkn İyi akşamlar hocam müsait zamanınızda mesaj kutunuza bakar mısınız bir kaç sorum olacakta sizlere
-
taktik verirmisiniz
-
Merhabalar
Oyunun en iyilerini incelediğimde gördüm ki herkes 4-3-3 dizilişi kullanıyor. Takım hedefi gözetmeksizin bu dizilişi kullanan menajerler eskiden 4-5-1 formatını kullanıyorlardı. Zannedersem yeni oyun motoru ile beraber en iyi diziliş 4-3-3 oldu. Ancak taktiğin diğer fonksiyonları neler bilmiyorum. Aydınlatacak olan var mı?
Teşekkürler
İyi oyunlar
-eldrine
-
@eldrine Hocam güzel bir konuya değinmişsiniz yeni oyun motoruyla epey değişmiş oyun bende uzun bir aradan sonra tekrar başladım
-
@eldrine Merhaba kadro gücü 60 olan birinin 433 çıkması mantıksız olur kadro gücü düşükse önce defansif taktikler öneririm 451-4231 vs. 433 kanat ı kadroyu çok yükseğe çektiğimiz zaman iyi sonuç alırız ama 433 ü 451 le yenemiceğimiz anlamına gelmez sen yeterki kadroyu geliştir.
-
@Balici6760 @CnytAkn Anlıyorum. O zaman yeni "coin" sistemi ile beraber kadroyu daha hızlı güçlendirmek mümkün. Takımımız 16.lığı hedeflese dahi, gerekli transferler gerçekleştikten sonra taktiğimizi 4-3-3 olarak ayarlamak, gözlemlediğim kadarıyla iyi bir seçenek olacaktır.
-
mrb rakibim 4.3.3 b oynuyor kanatları kullan alan markajı ofsayt hayır ve benden oldukça güçlü hangi taktiği yapmalıyım
-
3-4-3, paslı oyun, alan markajı, ofsayt tuzağı kapalı bir takıma karşı nasıl oynamak gerekir ?
-
@tahsinyener 4 2 3 1 kg var alan savunmasi of taktigi yok. Sert oyna hakeme göre
60pres
Mentalite30
Tempo45 50 arasi dene bakalim
En iyi topcularini koy ben denedim kazanabilirsin -
Beyler şuan west ham united ile ligde 1.yim şuana kadar hep 4 2 3 1 oynadım kadrom güçsüz olduğu için ama transfer yaptıkça kadro değerim 600mye kadar çıktı ve en iyi 2. kadroya sahibim ama sorun şu ki şuana kadar hep 5 orta saha oynadığım için orta sahalarımda 100 den düşük adam yok ve 3 tane forvetim var rakiplerimin hemen hemen hepsi 4 3 3b kanatları kullan oynuyor bunlara karşı nasıl taktik yapmam lazım 4 2 3 1 veya 4 5 1 oynarsam çok şansa kalıyor maçlarda 2 den fazla gol atamıyorum ve berabere kalıyorum defansım ve orta saham çok sağlam ama forvetimde 104 98 ve 93 lük 3 oyuncu var ne yapayım sizce
-
This post is deleted!