Indywidualne Mistrzostwa Polski 2017
-
@stefan-joptwojmać Tak, SS były zrobione przed meczem. Prawdopodobnie bym tego nie wstawił tylko @huzar-shakir pisał coś o graniu fer do końca, więc mu odpisałem, że nie każdy gra fer do końca i tak się to potoczyło. Poza tym byłem zajęty szpiegowaniem @radek12_19 bo mu się nudziło i knuł coś przy swoim ustawieniu na mecz ze mną.
-
@cogito said in Indywidualne Mistrzostwa Polski 2017:
@stefan-joptwojmać Tak, SS były zrobione przed meczem. Prawdopodobnie bym tego nie wstawił tylko @huzar-shakir pisał coś o graniu fer do końca, więc mu odpisałem, że nie każdy gra fer do końca i tak się to potoczyło. Poza tym byłem zajęty szpiegowaniem @radek12_19 bo mu się nudziło i knuł coś przy swoim ustawieniu na mecz ze mną.
@radek12_19 A to dziad jeden ;).
U mnie niema taryfy ulgowej dla nikogo .
-
-
Powodzenia Panowie w nadchodzących półfinałach. Niech moc będzie z wami !
-
Liga założona, zaproszenia rozesłane.
-
@sniki26 @tristan1982 @Jibline @Przemek-Kaszti @klosek @radek12_19 @bylus22 @PiteRio @The-Special-Mourinho-64 @Rhett1 @ToomAnyWays
Panowie liga zostanie założona o 21:30
Dopiero jak robiłem odnośniki, zobaczyłem jaki to jest mocny półfinał... w życiu nie dam rady wytypować 4 do awansu
-
@łukasz-kowalski ok Awans z tej grupy będzie trudny, ale ja się teraz bawię, bo minimum zrobiłem
-
@łukasz-kowalski said in Indywidualne Mistrzostwa Polski 2017:
@sniki26 @tristan1982 @Jibline @Przemek-Kaszti @klosek @radek12_19 @bylus22 @PiteRio @The-Special-Mourinho-64 @Rhett1 @ToomAnyWays
Dopiero jak robiłem odnośniki, zobaczyłem jaki to jest mocny półfinał... w życiu nie dam rady wytypować 4 do awansu
Ciekawe ... połowa menago wywodzi się z grupy PE.
-
@radek12_19 dokładnie, teraz już bez presji, swój plan już dawno wykonałem (wygrać jakiś mecz ).
Z takiej grupy odpaść nie będzie wstydu -
@marcin657827 z tych cos awansowali z naszej grupy ja dostane najgorsze lanie bo słaby menadzer ze mnie xD
-
@Marcin657827 dzięki umiesz rozśmieszyć człowieka
-
@suchy998 said in Indywidualne Mistrzostwa Polski 2017:
@marcin657827 z tych cos awansowali z naszej grupy ja dostane najgorsze lanie bo słaby menadzer ze mnie xD
Bez jaj. Słabym menago to jestem ja.Ostatnio uświadamiać muszę sobie to co rok podczas IMP i MPP
-
@huzar-shakir
Jesteś dobrym graczem,szczęścia ci zabrakło po prostu i przesuniecia kilku suwaków.Tak jak mi by zakończyć lige na lepszej pozycji -
Grupa m to ruszy dziś @mihau1878 ?
-
@sochaczew86 właśnie teraz zakładam
-
@mihau1878 Dawaj ziomuś,bo spać musze iść.W szwecji siedze i ostro tu zapierdzielam od rana do zmierzchu na mą cudowną córe,i zregenerować się muszę do rana
-
@łukasz-kowalski said in Indywidualne Mistrzostwa Polski 2017:
P O T Ę Ż N Y półfinał powodzenia wszystkim