*Turniej pamięci Polish Magic Falcons*
-
Tak w ogóle to pamietam, że już raz graliśmy taki turniej z okazji rocznicy powstania czy jakoś tak. Graliśmy w Indiach na 8 osób. Wiem, że wygrałem tę ligę, ale kto był na kolejnych miejscach to nie pamiętam. Pamiętam jednak że grały wielkie gwiazdy PMF - Dovco, Przemek, Kret, chyba też Corre i sebgol albo gorkins?
-
@Michal_ACM To był rocznicowy turniej, kiedy PMF jeszcze istniało. Też to wydarzenie pamiętam i pamiętam, że go nie wygrałem .
-
@maloba A kto to pamięta? To się ciągle zmieniało .
-
@Dovco_HandF Ale jakies filary Liderzy byli
-
@maloba CorreThe, Przemek Kaszti, Michal_ACM, Dovco_HandF - te osoby pamiętam jako moderatorów Grupy A członków? Było ich wielu jak gorkins czy Kret166...
-
@Dovco_HandF Same mocne Loginy
-
@maloba To była mocna grupa. Ci wszyscy wymienieni menadżerowie szlifowali w niej swoje umiejętności :ok_hand_tone1:.
-
@Dovco_HandF Dlatego dzisiaj sa wysoko w OSM . A co sie stalo ze sie rozpadli ?
-
@maloba
Cóż, ludzie porozchodzili się do innych grup. Czasem tak bywa, że nie ma konkretnej przyczyny. PMF, Mafia to dwie grupy, które wyrzeźbiły trwałe ślady w historii społeczności polskich grup w OSM. Warto o nich pamiętać :ok_hand_tone1:. -
Zapowiadała się na mega mocna grupa ale niestety czas zweryfikował i mega ludzie porozchodzili sie do innych grup to tak jak w życiu Barcelona kupuje wszystkich najlepszych piłkarzy i z grupami jest tak samo ,dobrze że mamy tyle grup ile mamy i to w świecie OSM są liczące się grupy oraz menadżerowie ,mam nadzieję,wyniki to potwierdzają ,reprezentacja Mistrz OSM to nie jest przypadek,w każdym turnieju zawsze o coś gramy nie tylko zbieramy baty ,więc mimo małej ilości grup liczy się jakość nie ilość.
-
@Dovco_HandF Szkoda ze nie ma miejsca gdzie mozna by poczytac o historii polskiego OSM a i swiatowego chetnie bym postudiowal . Mistrzowie Polski , Swiata . Kiedys jakies wywiady mozna bylo trafic .
-
@maloba Trzeba kiedyś będzie coś takiego zrobić o historii polskiego OSM. Może w postaci bloga z wywiadami? Podsunąłeś mi ciekawy pomysł do przemyślenia .
-
@Dovco_HandF ja bym to widzial na zasadzie wielkiej tabeli . widoczne przejzyste i czytelne . Mistrzowie Polski Swiata grup rozych turnieji miejsca 1,2,3, roczniki . wszystko w jednym miejscu . a blog wywiady i jakies streszczenie czy opisy jak najbardziej mile widziane
-
Taka Zlota Wikipedia OSM wchodze i wszystko jak na dloni w jednym miejscu . Mam swiadomosc ze to jest duzo pracy zgromadzic wszystkie dane i potem poukladac w calosc ale wygladalo by imponujaco tym bardziej ze tak jak napisl sniki26 polscy gracze sa liczacymi sie uzytkownikami tej gry i byloby sie czym pochwalic
-
@maloba Wikipedia OSM? Ale chyba polskiego? Mamy z Łukaszem kilka rzeczy przygotowanych. Trudno to nazwać kompendium wiedzy o OSM, ale na bezrybiu i rak ryba jak to kiedyś mawiano .
-
@Dovco_HandF Polskiego , ale gdyby byly jakies nowinki ze swiata to czemu nie