OSM Taktikleri
-
@ismetenes said in OSM Taktikleri:
@ismetenes said in OSM Taktikleri:
Arkadaşlar hayırlı geceler sizlere bişey danışicam arkadaşımla aynı ligteyiz kupa maçı var arkadaşım m.united bende Everton ama kadrom kötü değil iyi fakat bir hayli onun takımı daha iyi sizlerden yardım istiyorum ne taktiğiyle oynamalıyim forvetiim ve orta sahama güveniyorum forvet hattım ondan güçlü ama diğer mevkiler de aşırı olmasa da üstünlüğü var ne yapmalıyım saygılarımla
Resim flaan isterseniz atarım maça daha 15 saat olduğu için taktiğine bakmadım daha. bu benim takımım
Rakip ise
-
beyler merhaba taktiklerinize ihtiyacım var. alanyasporum ligde gs ile oynuyorum 6. hafta son 3 macımı kazandım karsımda ki rakip cok iyi hic kaybetmedi 5de5 gidiyor kadro değeri olarak benden cok önde onun 306 benim 152 4 3 3 a kanatlardan adam markajı ofsayt kapalı oynuyor takımım fena değil ortasaha defans falan nasıl bir taktik yapmalıyım son macımda 4 5 1 ile deplasmanda 230 milyonluk bursayı 1 0 yendim saygılar
-
442 kgv mı 433 kgv mı arkadaşlar
-
@mothersuckers kgv ney oluyot bi türlü bulamadım
-
@mothersuckers 4-4-2 yi tercih ederim ama kadro yapina da bağlı bir durum.
-
tüm adamlarim rakipten daha iyi 4-3-3b kanatlari kullan alan markaji oynuyor nasil bi diziliş ve taktikle çikmaliyim?
-
@reisicumhur31 433 A KANATLARI KULLAN MEVKİLER SABİT
-
beyler ligde ikinciyim rakibimse bir baskıyı %100 yaptım onun bir etkisi vardır muhakkak stili ve tempoyu yükseltmenin artısı var mı stil ofansif diyo 70 yaptım onu da 100 yapsam bi etkisi olmaz gibi tempo da yetmişte 100 olunca tek pas oluyor bu haliyle yüksek hızda paslaşma diyor yani baskı hariç diğerlerini çok artırmanın bi olayı var mı oyun motorunu bilen arkadaşlar aydınlatırsa sevinirim.
-
Merhaba arkadaşlar,benim merak ettiğim konu acaba oyuncuları baş mevki yerine yan mevkisinde oynatmak performansında azalma gösterir mi mesela neymarı sol kanat değilde santraforvet oynatmak gibi veya mesut özili ofansif orta sahada değilde sol orta sahada oynatmak gibi oyuncuda daha mı az verim sağlar ?
-
Merhaba beyler abim ve ben aynı ligdeyiz o da bende aynı taktikleri oynuyoruz 4-3-3 B kullanıyor alan savunması ve ofsayt tuzağı yok paslı oyun 75 75 65 oynuyoruz taktiklerimiz böyle benim ona karşı bi taktik sürmem gerekiyor kadro değeri olarak aynıyız tamamıyla aynıyız yani Kupa maçımız finaldeyiz yardım lütfen
-
@resul-afsrygt kadron iyiyse aynı taktikle çık yenersin abine söyle kupa küçüğün diye
-
Beyler 3-3-2-2 Kontra Atak Taktiği Nasıl Yenilir Hangi Formasyon Ve Taktik? Şimdiden Sağolun...
-
@killedbyalee 6 yıllık osm oyuncusu olarak şunu söylemek isterim.
Beklerini atağa yardımcı olarak oynatıyorsan kesinlikle atağı 30'dan aşağı olan oyuncuları bek oynatma. Defansı tamamen geride kal oynatıyorsan sıkıntı yok.
Ortasahada kanat oyuncularının atak-defans güçleri en azından +4 atak şeklinde olmalı. Göbek oyuncuları genelde atak defans eşit veya 1 farkli olur. On numaralarda ise atak +3 ya da +4 olur.
Forvetlerde kanat forvetlerini kesinlikle defansı yüksek olan forvetlerden seç. Direkt santraforların ise defansı düşük olan forvet olsun, maximum 15-16 defansı olanlardan seç.
Oyuncuların gerçek mevkisinde oynaması gerçekten de oyuna etki ediyor bana göre. Ben genelde transfermrkt sitesinden oyuncuyu aratıp gerçek mevkisine bakıp ona göre transfer ediyorum ve oynatıyorum. Yan mevkilerini de zaman zaman kullandigim oluyor tabi ama genelde hep gerçek mevkisinde kullanmaya dikkat ediyorum. Etmedigim zaman takim daha kotu oynuyor.
Bu dediklerime dikkat etmeni oneririm, ozellikle de kucuk takimlari yonetirken cok daha dikkat et en ince ayrıntısına kadar
-
@light-asahi Sağol fakat formayson ve taktik olarak ne yapmalıyım?
-
@candapro04 4'lü defans sistemi öneririm 2 forvetli kontra atak taktiğine karşı. 4-3-3-A, Kanatları Kullan, Bekler İleri, Ortasaha Forveti Destekle, Forvet Sadece Atak, Pres %70-78 arası, Ofansif Futbol %75-78 arası, Tempo Hızlı Paslaşma %60-70 arası, Adam adama savunma, Ofsayt taktiği Evet.
Takımındaki oyuncular iyiyse bu şekilde oynayıp rakibi baskı alına alabilirsin, kontraya bile çıkamadan yüksek presle topu kazanır kanatlardan atakla sadece 3 kişi olan defansını rahatlıkla cezalandırabilirsin. Maç boyunca 5-6 şuttan fazla çekemeyecektir. Sen en azından 14-15 şutu bulursun takımın çok kötü değilse.
-
@light-asahi Bu taktiği dostluk maçı oynayarak deneyebilirsin nasıl sonuç vereceğine göre kullan. Dostluk maçında Ofsayt taktiğini hayır yap bence. Ofsayt taktiği kontraatağa karşı işe yarıyor diğerlerine karşı pek etkili değil bence.