WCC 2017/2018
-
-
-
-
W niedziele nadrobię wyniki, ale nie jest dobrze, bo przegrywamy wysoko, rywale odjechali ze składem. Ta przeklęta godzina 17 jest jakaś mega nieodpowiednia, jeden trening tylko zdążam ustawić, sesje transferowe zaczynają się od 23 masakra jakaś.
-
-
Nie pamiętam kiedy tak źle zacząłem bitwę - 7 meczy 7 porażek, rywale też nie mają dla mnie litości.
-
-
-
U nas nie wygląda to najlepiej. Szans na poprawę nie widać, aczkolwiek będziemy starali się zrobić jak najlepszy wynik. Symulacja o 17 jest jakąś masakrą, kilka meczy oddaliśmy rywalom poprzez nieustawienie się, w ostatnim meczu z rywalem wziąłem tajny i miałem poprawić później obozem, ale niestety nie zdążyłem, nie każdy zdąży się ustawić. Z transferami też jest gorzej niż zwykle co widać gołym okiem, ledwo dobijamy do 200 mln, gdzie zwykle bywało już 300. Pierwsze transfery zaczynają się już nawet po 23, po 1 w nocy.
-
@stefan-joptwojmać transfery sa bardzo slabe, jak juz schodza to tylko Ci najtansi... nie ma jak skupowac ze scouta lepszych pilkarzykow bo po prostu nie ma hajsu.... a symulka o 17 to tragedia.... bo czasami przed samym meczem treningi sie koncza i w ostatniej chwili ustawiam sklad. Raz nie zdarzylem tez i oddalem mecz za darmo
-