[Turniej] Puchar Polskiej Pierwszej Ligi
-
-
@stefan-joptwojmać said in [Turniej] Puchar Polskiej Pierwszej Ligi:
Brawo Husariia oraz PW :clap_tone2:
-
-
-
-
Gdyby ktoś mógł wrzucać wyniki do niedzieli byłoby super;)
-
Wg regulaminu podczas trwania turnieju można zrobić max 8 transferów, ale chyba nie każdy go doczytał, lub nazbyt rozpędził się z transferami:
-
Niestety ostatnio z czasem u mnie krucho, a to za sprawą wyjazdów na wioskę i nie mogę dopilnować wszystkiego. Dzięki waszej spostrzegawczości Marcin nie zostanie ukarany aż tak wysoko jakby mógł. Taryfa ulgowa skończyła się dla każdego. Każda grupa miała darowane kary, no poza SL;)
Kara dla Marcina jest taka: - 5 punktów za zawodnika kupionego ponad limit, takich zawodników było 2 więc -10pkt. Rozegrali oni po 2 mecze, więc za każdy rozegrany mecz otrzymują -3pkt łącznie -12, łączna suma kar to -22pkt. Jak znajdę chwilkę sprawdzę inne transfery!
-
@borynos said in [Turniej] Puchar Polskiej Pierwszej Ligi:
nieładnie Marcinek, nieładnie :thumbsdown_tone2:
Marcin pomylił się, bo w pierwszej części zrobił błąd i za dużo kupił:)
-
@stefan-joptwojmać dokładnie moja pomyłka. Biorę to na klatę
-
Zdarza sie najlepszym a co z tymi graczami, zostaja czy musi ich sprzedac (nie wystawiac w meczu)?
-
@havsky said in [Turniej] Puchar Polskiej Pierwszej Ligi:
Zdarza sie najlepszym a co z tymi graczami, zostaja czy musi ich sprzedac (nie wystawiac w meczu)?
Musi ich sprzedać bo komputer może ich wrzucić na zmiany.
-
Sytuacja wygląda tak. Jepsztel zrobił transfer więcej, ale od razu do mnie napisał, że się pomylił i wystawił go na listę.
-
Startujemy 14 listopada! Proszę o podanie składów i jedziemy z drugą rundą.