Indywidualne Mistrzostwa Polski 2017
-
@dovco_handf said in Indywidualne Mistrzostwa Polski 2017:
@cogito Skąd ty to wziąłeś, że on nas łatwo (z PAM) pokonał, a innych nie, bo chyba nie rozumiem ...
a gdzie ja napisałem, że on Was łatwo (z PAM) pokonał
-
@dovco_handf. - coś przewrażliwony jesteś, cogito tylko gratulował i pytał debiutanta o odczucia. - przynajmniej wg mnie
Suchy - wielkie brawa i powodzenia w finale -
@ac-bubol chyba już wiem o co chodzi @suchy998 napisał, że nie było zbyt dużo świetnych menago a ja źle go zrozumiałem, że było dużo świetnych menago już wszystko jasne. Po prostu nie było zbyt dużo świetnych menago i to są jego odczucia czyli tym samym @suchy998 odpowiedział na moje pytanie o jego odczucia.
-
@cogito Nie mniej gratulacje za awans i dla ciebie również z grupy K, bo nie wierzę, żebyś miał już nie zdobyć jakichś punktów w ostatnich trzech kolejkach :clap_tone2:.
-
@dovco_handf akurat trzy ostatnie mecze gram z kozakami ( Mistrz Polski, Polska Reprezentacja) także jeszcze możesz być w szoku.
-
@cogito W OSM już raczej nic nie jest w stanie mnie zdziwić .
-
@cogito said in Indywidualne Mistrzostwa Polski 2017:
@suchy998 said in Indywidualne Mistrzostwa Polski 2017:
@cogito nie za bardzo dużo świetnych menago stało na drodze
oczywiście, że świetnych ale jakoś gładko Ci poszło ich zlanie, więc chyba specjalnie się nie napociłeś
a czym sie tu jest pocić to tylko gra
-
Grupa :regional_indicator_l: 20/22 Kolejka
Wcześniejsza kolejka
-
Ja to :clown: wszystko :clown: ,mecz o wszystko i przegrywam 2-3 po takich emocjach...
-
@pepguardiola-fcb said in Indywidualne Mistrzostwa Polski 2017:
Ja to :clown: wszystko :clown:,mecz o wszystko i przegrywam 2-3 po takich emocjach...
Zawsze ktoś przegra mecz o wszystko ,ale spoko wygrasz nastepnym razem !!!
-
Aż sam w to nie mogę uwierzyć...
-
Gr K, 20 kolejka - finiszujemy! Ci na żółtym polu walczą o awans. Ci nad żółtym już awansowali. Ci pod żółtym, niestety odpadają w tym półfinale.