Indywidualne Mistrzostwa Polski 2017
-
Ja to :clown: wszystko :clown: ,mecz o wszystko i przegrywam 2-3 po takich emocjach...
-
@pepguardiola-fcb said in Indywidualne Mistrzostwa Polski 2017:
Ja to :clown: wszystko :clown:,mecz o wszystko i przegrywam 2-3 po takich emocjach...
Zawsze ktoś przegra mecz o wszystko ,ale spoko wygrasz nastepnym razem !!!
-
Aż sam w to nie mogę uwierzyć...
-
Gr K, 20 kolejka - finiszujemy! Ci na żółtym polu walczą o awans. Ci nad żółtym już awansowali. Ci pod żółtym, niestety odpadają w tym półfinale.
-
lol myślałem ze gram u Siebie i QQ dostałem w tyłek xd
-
@dovco_handf Jak odpadac to z klasą. Kaziu rozbity. Jak patrzę na swoje wyniki to gdyby połowę tych remisow zamienić na zwycięstwa to miałbym realne szanse na awans xD
-
@suchy998 W pierwszym meczu u siebie z nim wygrałeś 2:1:smirk:. Ta twoja porażka nic nie dała @LookPicture, poza satysfakcją z pokonania ciebie - wielkie brawa za walkę do końca :clap_tone1: i pozwoliła @cogito zbliżyć się na jeden punkt, co tylko dodało smaczku waszemu pojedynkowi o wygranie tego półfinału!
-
@daroo933 said in Indywidualne Mistrzostwa Polski 2017:
@dovco_handf Jak odpadac to z klasą. Kaziu rozbity. Jak patrzę na swoje wyniki to gdyby połowę tych remisow zamienić na zwycięstwa to miałbym realne szanse na awans xD
Zdecydowanie masz rację, królu remisów. Próbuję ci dorównać, ale nie dam rady :rofl:.
-
Sprawdzam ile dam radę zremisować meczy zanim stracę pierwsze miejsce :rofl:
Teraz gram mecz z Łukaszem, a nie mam najlepszego napastnika i pomocnika, więc moja pozycja jet mocno zagrożona -
Grupa J Kolejka 20
-
Ustawienie na mecz mi nie weszło, widocznie za późno się ustawiłem, ale nic. Ważne, że na pewno nie skończę ostatni