Ekibe Alım Başlığı
-
@theking-38
benim 30.165
Lopez Cico 16.151
eenginyıldız 24.332 -
SEVDAMIZ FUTBOL ekibimize;
Oyunu aktif oynayan ve her transfer simulasyonunda oyunda olabilecek ve transferde çok aktif olacak,
En az 2 hesabını ekip için ayırabilecek
Başarıdan ziyade dostluk ve arkadaşlık ortamına önem veren ve ekibin huzurunu bozacak davranışlar sergilemeyecek olan,
Messenger grubumuza katılabilecek ve messenger i çok aktif kullanan,
Ana hesabında en az 30 000 menajer puanı bulunan,
Savaşlarda yenme-yenilme taktiği uygulandığında ekibe ayak uydurabilecek..Maç vermesi gerektiğinde düşünmeden maçı verebilecek..Bireysel kariyerine çok fazla önem vermeyen, galibiyet-mağlubiyet oranını çok fazla önemseyen,
Ekip arkadaşları aranmaktadır..İlgilenen arkadaşlar benimle irtibat kurabilirler..
-
EKİBE ALIMLARIMIZ DEVAM EDİYOR!
Ekip adı: ✯RED DEVILS✯
Ekip seviyesi: 3 ( ayın 29unda 4. Seviyeye geçmeyi hedefliyoruz.)
Ekip sıralaması: 109
Aranılan kişinin minimum menajer puanı: Yaklaşık 35.000 mp
20 yaş üstü menejerler aramaktayız.Whatsapp grubumuz mevcuttur ve gruba katılım istenmektedir. Ekibe girmek isteyen menajerler mesaj atabilirler.
-
Ana hesaptaki maç tecrübesi:980
Ana hesabın menajer puanı:2777Ekip arıyorum
-
Beyler öncelikle selamun aleykum benim maç tecrübem 740 menajer puanım şuan 26.000 eski puanlarla birlikte 45.000 falan ekip arıyorum ? Profilime bakabilirsiniz
-
@f-s-m-0-13 usta hani yokmu bi ekip ya bizde katılak öğrenek nasıl bişey olduğunu
-
@azat-isik menajer puanına uygun ekiplere başvur kardeşim mutlaka alım yapacaklardır
-
@f-s-m-0-13 mp 48886 sıralamam 1747. Fakat bu ekip işine uzağım yardımcı olursanız puan ve sıralamam sizce uygunsa ekibe girmek isterim
-
EKİBE ALIMLARIMIZ DEVAM EDİYOR!
Ekip adı: ✯RED DEVILS✯
Ekip seviyesi: 4
Ekip sıralaması: 96
Aranılan kişinin minimum menajer puanı: 38.000 mp üzeri
20 yaş üstü menejerler aramaktayız.Whatsapp grubumuz mevcuttur ve gruba katılım istenmektedir. Ekibe girmek isteyen menajerler mesaj atabilirler.
-
Ekibe girmenin zamni geldi diye düşünüyorum:)
-
Henüz çok bi tecrübem yok ama yinede ekip arıyorum sadece bir lig bitirdim tek ligde 5.815 mp kazandım suanlik tecrübem bu
-
İyi günler arkadaşlar . Adım Murat yaşım 18 . 1 senedir oyunu oynamıyordum tekrar başlama kararı aldım . Uzun bir ekip geçmişim ve moderatörlük geçmişim var . Bir ekibe tekrar üye olmak istiyorum . İlgilenen arkadaşlar varsa profilime bakabilirler (Ekip savaşlarına alım için ) . Ekibe almak isteyen arkadaşlar mesaj atarsa çok makbule geçecektir çünkü oyunda baya değişiklik mevcut . Şimdiden teşekkür ederim .
-
DoGuKan fb1907 sıralama : 380.132 başarılar 33/48
-
Arkadaşlar oyuna 2010 yılında başladım. Zaman zaman aralar verdiğim için sıralalm ve kupa sayım düşük ama potansiyelimi yüksek görüyorum sizler kadar olmasada. Ekip muabbetinden yeni haberim oldu. Eğer beni de yanınıza alırsanız size elimden geldiğince yardımcı olacağıma inanabilirsiniz. Cevaplarını bekliyorum.bolded text
-
7 senedir oynuyorum arada ara vermişliğim oldu maç tecrübem gm oranım oldukça iyi ekibe almak isteyen arkadaşlar pm atsın wp grubu muhabbet için varsa iyi olur
-
ortamı güzel yaş ortalaması yüksek ekip varsa gelelim bizde
-
EKİP NASIL KURULUYO YARDIM EDERMİSİNİZ...
-
Beyler öncelikle Selamun Aleyküm ekibine alacak kişiler varsa şartlarını mesaj olarak yazabilirler mp puanına gelirsek oyunda tecrübem fazla fakat hesap yeni sayılır ve oyunu bıraktım ara ara bu yüzden profilime göz atmak isteyen atabilir.Ekibine almak isteyen arkadaşlar şartlarını mesaj olarak yazsınlar...