Indywidualne Mistrzostwa Polski 2017
-
Powodzenia Panowie niech wygra najlepszy
-
Udało mi się w ciągu 10 minut wszystkich zaprosić i powiadomić na poczcie. Do chwili obecnej jest 10 menadżerów w lidze. Brakuje jeszcze 8.
-
Już jest nas 14... brakuje już tylko 4 .
SPARINGI można grać do oporu - nic się nie zmieniło w tym temacie!
-
Czekamy jeszcze na spóźnionego: Rhett1i będzie komplet finalistów MP 2017 :thumbsup_tone1:.
-
Dzìęki za wspólną grę powodzenia i gratulacje dla finalistów, czapki z głów. Po nieoczekiwanym wyśmienitym początku w połfinale przyszła totalna załamka formy...marne 7 pkt w rundzie rewanżowej i z lidera skończyłem na 8 pozycji, kompromitacja
-
@przemek-kaszti said in Indywidualne Mistrzostwa Polski 2017:
Dzìęki za wspólną grę powodzenia i gratulacje dla finalistów, czapki z głów. Po nieoczekiwanym wyśmienitym początku w połfinale przyszła totalna załamka formy...marne 7 pkt w rundzie rewanżowej i z lidera skończyłem na 8 pozycji, kompromitacja
Ja na 5 kolejek do końca liderowałem z 5 punktami przewagi nad 5 miejsce, a ostatecznie zająłem 7 miejsce..
Mam dla was niespodziankę, może zdążę dziś, może będzie to na dniach
-
@stefan-joptwojmać no właśnie nie przypatrywałem sie sutyacji w grupach juz na koncu i dzis to był dla mnie szok ze zebrakło Cię w finale !
-
@przemek-kaszti said in Indywidualne Mistrzostwa Polski 2017:
@stefan-joptwojmać no właśnie nie przypatrywałem sie sutyacji w grupach juz na koncu i dzis to był dla mnie szok ze zebrakło Cię w finale !
Można powiedzieć na własne życzenie, bo z ostatnim kompem 2 porażki, jedna jak jeszcze był człowiek, druga po czerwonej w 6 minucie no i na ostatnich 5 meczy 1 pkt. Bywa.
Tutaj macie przygotowaną tabelkę, która pokazuje, które miejsce na koniec sezonu zajął dany gracz. Podstawą klasyfikowaniu graczy było zajęte miejsce w grupie. Następnie liczyła się ilość zdobytych punktów, w dalszej kolejności bilans bramek, a gdy i tu było równo braliśmy pod uwagę liczbę zdobytych goli. Uwzględniłem tylko półfinały, reszta została potraktowana jako eliminacje:)
-
@przemek-kaszti Co ja mam powiedzieć, tyle, że u mnie odwrotna sytuacja. Początek b. słaby, 4 -5 pkt miałem, porażka za porażką, szorowałem dno tabeli. W końcówce los się uśmiechnął do mnie, zdołałem się podnieść i uratować honor 10 miejscem z 21 pkt.
-
@stefan-joptwojmać
Świetne podsumowanie :ok_hand_tone1:. -
@sniki26 said in Indywidualne Mistrzostwa Polski 2017:
Radek na koniec grałeś zajebiście nie było mocnych !!!
@radek12_19 przyczajony tygrys ukryty smok
-
Finalistom życzę udanej rywalizacji