OSM Taktikleri
-
Selamun aleyküm arkadaşlar oyunda yeniyim lige başladım ve oynadığım ligde herkes usta oyuncu çıktı dünya egemenliği %100 olan rakiplerim var İngiltere ligi Liverpool um ve kadrom onlardan iyi denebilir 4-3-3 a kullanıyorlar genelde paslı. kanat oynayanda var siz ne taktik önerirsiniz nasıl yenebilirim 4-3-3 ü
-
@emsitief7 1-1 bitti yine de sağolasın
-
beyler man u takımını aldım ama 4 3 3 a kanatları kullan taktiğine karşı ne yaptıysam olmadı bi türlü yenemiyorum totteham evinde 7 0 yendi beni var mı bana yardımcı olabilicek biri
-
Avrupa şampiyonasında sporting lizbon olarak oynuyorum. Barcelona'nın 4-3-3 B /kanatları kullan/ofsayt tuzağı hayır/adam adama markaj/agresif/ taktiğine karşı 4-4-2 B paslaşarak/ofsayt tuzağı hayır/sadece hücum-forveti destekle-geride kal/alan markajı/tam saha baskı-stil dengeli ve tempo yüksek hızda paslaşma taktiği ile kendi evimde 0-1 yenildim. Yarın da aynı 4-3-3 B kullanan chelsea ile deplasmanda oynayacağım,kazanmam pek mümkün değil ama en azından beraberlik almak için taktik lazım.
-
@menajerim222 yenmen lazımdı o da mı kamp kullanmış
-
Arkadaşlar yarınki maçım için taktik lazım. Kadrolar arası 15M fark var benim kadrom daha iyi ve maç benim sahamda. Rakip ilginç bir şekilde 4-4-2 A Kontra atakla çıkıyor Yalnız kamp basmış hangi taktikle çıkmalıyım sizce?
-
3-3-2-2 pas oyunu oynayan rakiple kupa maçı tarafsız sahada maçım var. Nasıl bir diziliş ve taktikle çıkmak güzel olur ? Kadro değerimiz aynı.
-
This post is deleted!
-
@emre-dağlı yapıştır 433a kanat gitsin. orta saha defansı desteklesin iyi oyunlar
-
@fabiocapello58 Arkadaşlar merhaba , ligde bursasporum ve taktiksel açından sıkıntı yaşıyorum.4 3 3 , Kanatları kullan, forvet sadece hücum , orta saha sabit , bekler ileri oynuyorum. Oyun stilim agresif ve baskı stil tempo 79da . Sizce bu taktik iyi mi ? Ligde neredeyse her dizilişte oynayanlar var.
-
@fabiocapello58 nasıl yapalım başkan
-
bekleri stoper oynatmak sorun çıkarır mı
-
@zaitsevfkb stoperden bek olmuyor ama bekten iyi stoper oluyor. 4 bekle oynamak daha iyi hatta
-
This post is deleted!
-
Beyler acil taktik antisi lazım
https://i.hizliresim.com/Gygz07.jpg
https://i.hizliresim.com/yzv43a.jpg