OSM Taktikleri
-
@zaitsevfkb said in OSM Taktikleri:
Sağ bek sol bekte oynarsa sıkıntı olur mu
sıkıntı olmaz hucumu yuksek her defans oyuncusunu oynatabilirsiniz.
-
@gökhangalata oynadigin takimdaki kadroyu yapmak icin cok boss coin harcamissin heralde
-
@koçovalı11 bana southampton gibi hedef 8 10 takımlar için taktik önerir misiniz? Manu City gibi takimlari yenmem gerekiyor
-
"Doğru kullanıldığında" 4-3-3'ü sahaya gömecek olan taktik 5-4-1 kontra ataktır. Bahsedilenin ve bilinenin tam aksine, uzun vadede de defansif oyunla başarı kazanabilirsiniz. 5-4-1 mükemmel bir diziliş, kesinlikle. Herkese şiddetle öneriyorum. Kasımpaşa'yla 26 maçta 71 puan yaptım, 53 gol atıp 5 gol yedim. Atılan gol az değil, maç başına 2'den fazla iyi sayılır. Hatta açık oynayan, ofansif oynayan rakiplere karşı daha fazla gol atabilirsiniz bu taktikle. Mesela bugün çok iyi bir menajerler sahip ve özel antrenman kullanan, 4-3-3 oynayan Feneri 3-0 yendim.
-
@19ardae03 taktikleri de yazar mısın? Dizilisleri defansif değerlerini vs vs
-
Salam, promosyon kodu nasil alim?
-
@kadüük2828 kadrona göre taktik kur kardeşim southampton saglam orta sahalari olan bir takimdir ki karsindakiler cogunlukla 4 3 3 pas veya kanat oynar 4 5 1 kontra atak taktigi sana puan getirebilir eger kontra atak oynayacaksan mentaliten defansif olsun
-
@kadüük2828 ha takima gore taktik yoktur bu oyunda rakibe gore taktik vardir kendinden alt seviyede kendine belirlegidin taktikten şaşma verim alırsın ama uat seviye rakiplerde ajan gondermeyi unutma ona gore taktik yap southampton orta sahasi guclu olan bi takim oldugu icin 4 4 2 b de kullanabilirsin ofansif pasli verim alabilecegini dusunuyorum
-
@kadüük2828 ha transferlerinide elinden geldigince iyi yap iyi takip et genc ve guclu oyunculari kap iyi gelisim gosteriyorlar
-
@koçovalı11 harcadık biraz çok da iyi görmüyorum kadroyu daha iyiler var ligde
-
@gökhangalata o nasil lig ya atalantanin kadro degeri 440 milyon
-
Merhaba arkadaşlar,
Chelsea takımını yönetiyorum ama istediğim başarıyı derbilerde bir türlü sağlayamadım. Forvetler: hazard-wernerti100 dybala104 morata 96 Ortasaha: niguez104 tolisso 103 kante 98 bakayako 96 Defanslar: christensen-umtiti 98 kanat: kimmich 90 guerrririo 95 kaleci : courtuis. Nasıl bir taktikle oynamam gerekiyor yardımcı olursanız sevinirim -
@anıl-ancelotti evinde 4-3-3 a pas öneririm. Deplasmanda orta sahası kalabalık dizilişler deneyebilirsin.
-
Bugün evimde kupa finali maçım var. Adam antrenmanı gizlemiş ve muhtemelen kamp atmış. Sezon başından beri büyük takımlara 5-2-3A uzun top oynuyor ve çoğu zaman olumlu sonuç alıyor. Coin sizlikten ben kamp atamıyorum nasıl taktik önerirsiniz.
Benim takım 16 oyuncu 900m
Rakip 23 oyuncu 500m -
Dizilis 3-4-3 b.Stil-kanatlari kullan.Cizgi taktikleri-forvetler-sadece hucum,ota saha-pozisyonu koru,defanslar-pozisyonu koru.Maarkaj-adam markaji.Ofsayt taktigi-hayir.Mucadele-normal.Baski-50,stil-85,tempo-75.Bu taktik 100% isinize yararli.Ben sinadim 7 sampiyonlugum,6 kupam,7 defa hedefime ulasmisim.7 mevsimde bunlari kazanmisim.44 tane sayfa acmisim hepsinde bu taktigi kullaniyorum.
-
Arkadașlar ligin daha ilk haftası. Napoli'yim . Rakibim ise Juventus. Kadrosu normal olarak benden iyi, kendi evinde oynuyor ve 3-4-3 B - pas - alan markajı oynuyor. Defansif bir taktikle KGV mi oynasam diye düșunüyorum. Ne yapmam gerekir?
-
@herzblutborussen 451 kgv defansif oyna ortasaha defansa yardım denemeni tavsiye ederim.
-
Vaprus takimiyla oynamis menajerler bi yardimci olabilir mi
-
This post is deleted!