Indywidualne Mistrzostwa Polski 2017
-
Indywidualne Mistrzostwa Polski 2017 - FINAŁ
-
-
@dovco_handf - myślę że najlepszym meczem był taktyczny pojedynek 1 i 2 i zmiana lidera
-
-
@ac-bubol
Pojedynek gigantów tej ligi i jak to bywa w takich meczach: nudy. Prawdziwe piłkarskie szachy. Mecz niezwykle ważny dla układu tabeli, ale... 10 strzałów w całym meczu i tylko jedna bramka .
@mihau1878 wskakuje na pozycję lidera pokonując złotym golem ( a może platynowym?) @Jibline w pojedynku dwóch 451. Pomimo lepszych statystyk ambitny gospodarz meczu z PAM, przegrywa tym razem z niezwykle doświadczonym i utytułowanym menadżerem, chlubą kadry narodowej Polski i grupy Husary_PL :clap_tone1: .
-
Spokojnie Daroo na pewno nie zamierzam się poddać po jednej przegranej, w końcu to musiało nastąpić. A jak przegrywać to nie z byle kim. Mihau to według mnie faworyt do majstra, więc na pewno nie ma powodu do wstydu z takiej przegranej. Tak jak pisałem wcześniej wielka przewaga doświadczenia dała o sobie znać.
-
@jibline Jak to mówią i piszą:
-
Jurek Dovco_HandF pojedynek gigantów ? raczej pojedynek giganta @mihau1878 z twoimi taktykami zaprezentowanymi w Twojej grupie .
-
@ciamajda said in Indywidualne Mistrzostwa Polski 2017:
Jurek Dovco_HandF pojedynek gigantów ? raczej pojedynek giganta @mihau1878 z twoimi taktykami zaprezentowanymi w Twojej grupie .
Taktyki też trzeba umieć wykorzystać:)
-
Indywidualne Mistrzostwa Polski 2017 są emocjonujące, ciekawe, pełne zwrotów akcji, gdzie walka toczy się od 18-tego do 1-go miejsca o każdy punkt. Nikt nikomu nie odpuszcza. Gra toczy się w poszanowaniu zasad fair play i za to należy się wszystkim szacunek i podziękowanie :ok_hand_tone1:.
-
czerwona karta zrobiła sobie przy 0:0 az do 0:4 z obroco tytułu brawo na mistrza
-
Indywidualne Mistrzostwa Polski 2017 - FINAŁ
-
17 bramek w 9 kolejce. Szału nie ma. Najwięcej padło w meczu @suchy998 vs @Łukasz-Kowalski, dwa 433a przeciwko sobie. Do 79 minuty było zero zero, pomimo czerwa w 34' dla suchy998, ale przez te ostatnie 11 minut meczu Łukasz nie zostawił na suchym suchej nitki:
W meczu @cogito i jego 442a przeciwko @Jibline 451 też wpadły 4 bramki, czerwa nie było i mecz wygrał gospodarz, mając lepsze statystyki i strzelając co za tym idzie więcej bramek - czego byśmy sobie życzyli we wszystkich meczach. Logiczna prośba, prawda? Masz więcej posiadania piłki i strzałów - to powinieneś wygrywać jak @cogito w ty meczu z @Jibline
Nieco mniej bramek padło w trzecim ciekawym meczu tej kolejki, gdzie piszący te słowa wygrał na wyjeździe swoim starym 4231 przeciwko domowemu 433b @Mateusz-Lambert, o zgrozo! otrzymując czerwoną kartkę w 63', kiedy wynik spotkania już był rozstrzygnięty i mając gorsze statystyki w ilości strzałów i posiadaniu piłki. Tak być nie powinno, ale jest i nic na to nie poradzimy.
-
@dovco_handf
To już nie nowość z tym posiadaniem piłki, więc trzeba być w każdej chwili na to gotowym -
@byku-duma-warmii Pytanie czy to fart czy taktyka wtedy decyduje o wygranej? .
-
@dovco_handf
Mi się wydaje, że tak po 50% na jedno i drugie. -
@byku-duma-warmii Jak rzut monetą... klasyka rachunku podobieństwa .
-
fart sie chyba skonczył znowu czerwona karta przesądziła mecz