OSM Taktikleri
-
@mertc44 var neden olmasın taktikten ziyade sayılar aslında önemli olan. (pres/stil/tempo sayıları) hiç kimse bu sayılar hakkında şunu yaparsan kesin kazanırsın diyemez oyunda taktik olayı epey detaylandı burada sadece mantıklı diziliş verilir. sayılar, detay taktikler verildiği takdirde rekabetin anlamı kalmaz. önemli olan menajerin onları kendi keşfetmesi
-
@Mertc44 flame yapmayın bı kerede sorun soruları diğer arkadaşların yazılarını engelliyorsunuz. soruna gelince 442 ye 4231 iş yapar ama sen birkaç gündür denilen taktikleri beğenmiyorsun galiba ne cıkmalıyım dıyorsun soyleyıncede ıs yaparmı dıyorsun kotu oldugunu bıle bıle nıye soyleyelım sana taktik
-
@herzblutborussen 4-3-3 b kanat ofsayt kapalı güzel olur.
-
@aycekirdegi 4-3-3 b ofsayt kapalı kanatları kullan
-
Beyler antrenman kampına gittiğimizde rakibin bunu görmemesi mümkün mü?Teşekkürler.
-
@asocil agresif
-
@kheaream61 Bende aynı şekilde City takımını yönetiyorum ilk 6 maçta 6 galibiyet aldım sonrasın da evimde Chelsea ve deplasmanda Everton a kaybettim ilk 2 zorlu maçta takım çöktü.4-3-3 kanatları kullan yapıyorum forvetler orta sahaya yardımlı orta sahalar forvete yardımlı defanslar geride diyorum.Lig çok zorlu bizim ne yapmalıyım Sane , Sterling, Neymar, Aguero hücum hattı ve takımda bayağı iyi yani.
-
@bu-i̇şleri-bilen
Deplasmanda 4-3-3 b kanat
Evinde 4-3-3 a pas kolay maçları sabit gidebilirsin.
United chealse ye karşı taktik denersin -
Beyler ligimde ki oyuncuların çoğu aktif ve oyunu bilen oyuncular Real Madrid için taktik arıyorum. Aynı şekilde Juventus ile de Napoli ile 1 gol farkıyla gerideyim ligin bitmesine 3 gün var Juventus'da nasıl bi yol çizeyim nasıl daha fazla gol attırabilirim Juventus'a yani ?
-
Merhabalar,
Mutlaka yenmem gereken bir maca cikicam. Ben Bayern im takimim bariz ustun ancak defalarca boyle maclari kaybettim sebebini anlayamadigim sekilde. Oneri taktiklere acigim! ! -
Ben Göztepeyim ligde Antalyaspora karşı maçım var.Antalyanın oyuncular 80-90 arası,benimkiler ağırlıklı olarak 70, 70-90 arası.Yenemediği takım yok.Ancak son maçlarda birçok oyuncusunun formu düşmüş.Taktiği 4-4-2 B ,agresif,paslı oyun.Hangi taktikle üstesinden gelebilirim?Teşekkürler
-
@umut-keltek Antrenman kampına gitmeyi deniyebilirsin.Takımını gördüm hücumun çok iyi,ancak defansın geri kalmış.Uyumlu taktikler seçersen sana çok faydası olacaktır.(4-3-3,Kanatları Kullan*4-2-3-1,K.G.V. Gibi...)
-
beyler göztepeyi yönetiyorum ilk maçım fenerbahçeyleydi 2-1 kaybettim 4231 kgv oynuyorum tempo oyun anlayışlarının vs. yüzdesi kaç olmalı sizce küçük takımlarla başarı elde etmiş biri yardım edebilir mi ?
-
-
4-4-2 a kgv ofsayt kapalı
Stil 50 den az olsun
Pas hızı 50 den yüksek olsunForvet orta sahayı destekle
Orta saha forveti destekle
Defans geride kal -
@ahmet-furkan-ertürk
Kadron süper ötesi taktik maktik yok bam bam bam
-
@can-bey97 averaj için risk al her zamanki taktiğinde sadece mevkileri ileri kaydır.
Forvet sadece hücum
Orta saha forveti destekle
Defans orta sahayı destekle