LM I LE - Europejskie puchary 2016/2017
-
@Byku-Duma-Warmii Perez nie odpusci , juz rok temu wszystko wisialo na wlosku na kilka godzin przed koncem okienka juz byl w Realu , okazalo sie ze jakies papiery nie dotarly i nie bylo akceptacji
-
@ToomAnyWays to nic
-
maloba co ty pleciesz. W tym sezonie United ma sie skupić na wygraniu LE nie ma wygórowanych przeciwników druga sprawa,że w lidze cieńko i o TOP4 dającą LM będzie ciężko. Ale trzeba być dobrej mysli. Co do DDG dlaczego ma odejsc z United skoro jest tam TOP 1 GK i będzie tak przez najblizsze kilka sezonow? Jest wychowankiem Atletico i szczerze wątpię,żeby przeszedł do Realu bo Perez ma swoje zachcianki GG MU!
-
@daroo933
Trochę szacunku, panie daroo933 poproszę. maloba nie plecie - tylko wyraża swoje zdanie. Jeżeli masz inne, to napisz o tym, nie obrażając kogoś, kto nie zgadza się z tobą. Po to jest forum dyskusyjne, żeby wyrażać swoje poglądy. Dobrze? -
@daroo933 Nie mam na celu umniejszania Utd , jaJestem Fanatykiem tak Fanatykiem Realu Madryt od wielu lat , ale chetnie czytam opinie osob ktore nie lubia lub tez sa obojetne wobec RM . Chetnie dlatego ze ja czesto bede nieobiektywny wobec wlasnej druzyny . Wracajac do tematy United nie ma kompletnie szans na wlasnym podworku , nie wiem czy na top4 jest jakakolwiek szanasa imozliwe ze beda sie starali w LE jednak patrzac na gre i zaangazowanie druzyny i bezradnosc Mou twierdze ze mozliwa jest opcja z przed roku jak odpadli od razu w fazie pucharowej . Pozdrawiam
-
@Dovco_HandF Wszystko wszystkim ale bez przesady W żaden sposób go nie obraziłem nie wyzwałem nic z tych rzeczy. Więc nie rozumiem nagonki na moją osobę. Jeżeli słowo "pleciesz" jest tutaj czymś strasznym to sorry
@maloba własnie dzisiejszym meczem ze Spurs udowodnili,że są w stanie wygrać LE jak i powalczyć o top4 -
@maloba Ale tu będą mecze! Rzeźnia .
-
Legia - Ajax!
A więc powtórka sprzed dwóch lat. -
@Dovco_HandF Luty zapowiada sie goraco
-
@Michal_ACM Oni chcieli trafić na Ajax podobno - mają do wyrównania rachunki . TA Legia ma szansę powalczyć z Holendrami wg mnie :ok_hand_tone1:.
-
@maloba PSG vs Barcelona i Bayern vs Arsenal wg mnie to najciekawsze spotkania tej rundy :thumbsup_tone1:.
-
@Dovco_HandF Patrzac na formy druzyn z 1/8 stwierdzam ze nie ma murowanych faworytow na ta chwile .
-
1/16 finału Ligi Europy:
Athletic Bilbao – APOEL Nikozja
RSC Anderlecht – Zenit Petersburg
Legia Warszawa – Ajax Amsterdam
Astra Giurgiu – KRC Genk
Manchester United – AS Saint-Etienne
Villarreal CF – AS Roma
Łudogorec Razgrad – FC Kopenhaga
Celta Vigo – Szachtar Donieck
Olympiakos Pireus – Osmanlispor
KAA Gent – Tottenham Hotspur
FK Rostów – Sparta Praga
FK Krasnodar – Fenerbahce Stambuł
Borussia Moenchengladbach – ACF Fiorentina
AZ Alkmaar – Olympique Lyon
Hapoel Beer Szewa – Besiktas Stambuł
PAOK Saloniki – Schalke 04 Gelsenkirchen -
1/8 finału - 14-22 lutego, 7-15 marca
Manchester City FC - AS Monaco FC
Real Madrid CF - SSC Napoli
SL e Benfica - BV Borussia 1909 (Dortmund)
FC Bayern München - Arsenal FC
FC Porto - Juventus FC
TSV Bayer 04 Leverkusen - Club Atlético de Madrid
Paris Saint-Germain FC - FC Barcelona
Sevilla FC - Leicester City FC
Zaznaczonych meczach mogą wystąpić Polacy -
@Damiś27 Legia wg mnie ma szansę na awans w meczu z holenderską młodzieżą bez Milika .
-
Tak myślałem że w LM bedą razem grali:Paris Saint-Germain FC - FC Barcelona ,FC Bayern München - Arsenal FC
A w LE:Athletic Bilbao – APOEL Nikozja,Hapoel Beer Szewa – Besiktas Stambuł,Borussia Moenchengladbach – ACF Fiorentina,Villarreal CF – AS Roma, Legia Warszawa – Ajax Amsterdam te meczw trafiłem