LM I LE - Europejskie puchary 2016/2017
-
@maloba PSG vs Barcelona i Bayern vs Arsenal wg mnie to najciekawsze spotkania tej rundy :thumbsup_tone1:.
-
@Dovco_HandF Patrzac na formy druzyn z 1/8 stwierdzam ze nie ma murowanych faworytow na ta chwile .
-
1/16 finału Ligi Europy:
Athletic Bilbao – APOEL Nikozja
RSC Anderlecht – Zenit Petersburg
Legia Warszawa – Ajax Amsterdam
Astra Giurgiu – KRC Genk
Manchester United – AS Saint-Etienne
Villarreal CF – AS Roma
Łudogorec Razgrad – FC Kopenhaga
Celta Vigo – Szachtar Donieck
Olympiakos Pireus – Osmanlispor
KAA Gent – Tottenham Hotspur
FK Rostów – Sparta Praga
FK Krasnodar – Fenerbahce Stambuł
Borussia Moenchengladbach – ACF Fiorentina
AZ Alkmaar – Olympique Lyon
Hapoel Beer Szewa – Besiktas Stambuł
PAOK Saloniki – Schalke 04 Gelsenkirchen -
1/8 finału - 14-22 lutego, 7-15 marca
Manchester City FC - AS Monaco FC
Real Madrid CF - SSC Napoli
SL e Benfica - BV Borussia 1909 (Dortmund)
FC Bayern München - Arsenal FC
FC Porto - Juventus FC
TSV Bayer 04 Leverkusen - Club Atlético de Madrid
Paris Saint-Germain FC - FC Barcelona
Sevilla FC - Leicester City FC
Zaznaczonych meczach mogą wystąpić Polacy -
@Damiś27 Legia wg mnie ma szansę na awans w meczu z holenderską młodzieżą bez Milika .
-
Tak myślałem że w LM bedą razem grali:Paris Saint-Germain FC - FC Barcelona ,FC Bayern München - Arsenal FC
A w LE:Athletic Bilbao – APOEL Nikozja,Hapoel Beer Szewa – Besiktas Stambuł,Borussia Moenchengladbach – ACF Fiorentina,Villarreal CF – AS Roma, Legia Warszawa – Ajax Amsterdam te meczw trafiłem -
@Damiś27 Brawa za intuicję w takim razie :clap_tone1:
-
@maloba No nie wiem, pierwszy raz od dłuższego czasu Kanonierzy w lidze nie tracą głupio punktów i mają stabilną formę, co też przekłada się na LM. Nie stawiałbym na nich fortuny, że odpadną .
-
@Dovco_HandF Dobrze trafili, lepiej tylko mogli trafić gdyby trafili na Kopenhagę, Osmanlispor, Spartę Praga lub Genk. Ajax jest do przejścia.
United też ładnie trafił na Saint-Etienne. Francuzi grają tak sobie, więc raczej będzie spokojny awans do 1/8 finału
-
@Dovco_HandF Heh nie wazne jak zaczynaja i tak bardzo czesto koncza w tym samym miejscu tak jak pisalem faworytow (pewniakow) nie widze , w Lutym bedzie mozna rozpoczac typowania i pojsc do buka
-
@ToomAnyWays Jak nie w grupie to w fazie pucharowej
-
@ToomAnyWays said in LM I LE - Europejskie puchary 2016/2017:
@maloba Tak samo PSG-Barca
Dla wielu fanów piłki nożnej na świecie - przynajmniej przedwczesny półfinał LM :ok_hand_tone1:.
-
@maloba Wenger jest twardy, przeżyje, ale chyba skupi się na PL, nie na LM .
-
@Dovco_HandF Kibice Arsenalu napewno chca zemsty na niemcach , decydujacy bedzie pierwszy mecz jesli Kanonierzy ugraja dobry wynik na wyjezdzie w domu moga wszystko .
-
@maloba Lewy z kolegami im nie odpuszczą .