Pomoc OSM 🤔
-
Od czego zależna jest potrzebna ilości punktów menadżerskich przy kupowaniu zawodników z listy transferowej?
-
@hoobson1
Tutaj nie ma powiązania z punktami menedżerskimi. Zawodników z listy transferowej możesz kupować kiedy tylko zapragniesz, oczywiśnie musisz posiadać odpowiednie fundusze, na danego gracza. -
@byku-duma-warmii said in Pomoc OSM:
@hoobson1
Tutaj nie ma powiązania z punktami menedżerskimi. Zawodników z listy transferowej możesz kupować kiedy tylko zapragniesz, oczywiśnie musisz posiadać odpowiednie fundusze, na danego gracza.Klikająca na zawodnika z listy transferowej pokazuje mi się jego cena + 1pkt menadżerski. A co dziwne w przypadku np Fabregasa z ceny 68,39 po kliknięciu na niego cena schodzi do 26,56 + 1675 pkt.
Piszecie, że tylko odpowiednie fundusze, więc czemu u mnie dodatkowo potrzebne są punkty? -
@hoobson1 w przypadku jeśli zabraknie Ci kasy na transfery płacisz "monetami".dlatego też przy nazwisku Fabregasa wyskoczyła Ci taka a nie inna liczba dodatkowych monet do zrealizowania zakupu zawodnika monety możesz w prosty sposób zdobyć poprzez osiąganie celi bądź najszybciej to sobie je zakup.można też pobawić się w zagranie dominacji.wtedy na pewno dostaniesz kilka tysi za wszystkie kontynenty jest jednak mały szczegół - może to potrwać ... kilka lat
Punkty menedżerskie to całkiem inna para kaloszy
-
@hoobson1
Dokładnie tak jest jak Kolega wyżej napisał. Za każdy jeden transfer płaci się pieniędzni plus moneta, w przypadku gdy brakuje Ci pieniędzy na danego gracza możesz go kupić wydając więcej monet. -
@byku-duma-warmii
@huzar-shakir
Dzięki za wyjaśnienia, powiązałem nie słusznie punkty menadżerskie z monetami. Teraz wszystko jasne. -
@hoobson1
Cieszymy się, że mogliśmy pomóc :slight_smile:. -
@mihau1878 @Dovco_HandF Chciałem zgłosić że nadal nie dostałem punktów do rankingu za Finał MP.
Zauważyłem że już mniej jest zgłoszeń tego typu na forach światowych czy jest jakaś poprawa czy ludzie tego nie zgłaszają?
-
@didierluk admini świętowali.dobrze że w końcu wszystko wróciło do normy.jedyny minus że tak często nadal modernizuje się grę
-