UEFA Avrupa ve Şampiyonlar Ligi
- 
Başta Fenerbahçe olmak üzere tüm temsilcilerimize başarılar. Vurduğumuz gol, yediğimiz ofsayt olsun. 
- 
Fenerbahçemizin, UEFA Avrupa Ligi Son 32 Turu'ndaki muhtemel rakipleri şu şekilde: 
 Ludogorets Razgrad, Borussia Mönchengladbach, FC Rostov, Legia Varşova, Olympiacos, Anderlecht, AZ Alkmaar, Astra Giurgiu, Athletic Bilbao, Celta Vigo, Gent, FC Krasnodar, PAOK Thessaloniki FC, Hapoel Beer Sheva ve Villareal.

- 
Fenerbahçemizin, UEFA Avrupa Ligi Son 32 Turu'ndaki muhtemel rakipleri şu şekilde: 
 Ludogorets Razgrad, Borussia Mönchengladbach, FC Rostov, Legia Varşova, Olympiacos, Anderlecht, AZ Alkmaar, Astra Giurgiu, Athletic Bilbao, Celta Vigo, Gent, FC Krasnodar, PAOK Thessaloniki FC, Hapoel Beer Sheva ve Villareal.
  @Harun-S. said in 2016/17 UEFA Avrupa ve Şampiyonlar Ligi: Hapoel Beer Sheva ispanyol takımları hariç fener üstün olur diğer takımlarda 
- 
Re: 2016/17 UEFA Avrupa ve Şampiyonlar Ligi villereal roma maçı güzel geçer krasnodar 2 senedir gözüme çok değişik geliyor iyiler mi kötüler mi kestiremiyorum osmanlının rakibi olympiakos maçları ise herhalde altında altı biter maçlar 0-0 1-0 falan biter beşiktaşın rakibinin 2 maçını izledim entresan bi takım evinde özellikle harbideb uçuyorlar sevillanın olmaması turnuvaya güzel bir heyecan katacak gibi  
- 
Re: 2016/17 UEFA Avrupa ve Şampiyonlar Ligi villereal roma maçı güzel geçer krasnodar 2 senedir gözüme çok değişik geliyor iyiler mi kötüler mi kestiremiyorum osmanlının rakibi olympiakos maçları ise herhalde altında altı biter maçlar 0-0 1-0 falan biter beşiktaşın rakibinin 2 maçını izledim entresan bi takım evinde özellikle harbideb uçuyorlar sevillanın olmaması turnuvaya güzel bir heyecan katacak gibi  @Legend-Of-Galatasaray Türk temsilcileri adına güzel kura çekildiği kanaatindeyim. Gönlüm isterdi ki belçika takımlarını çekmek fakat nasip kısmet hayırlısı neyse o olsun. :slight_smile: 
- 
@Legend-Of-Galatasaray Türk temsilcileri adına güzel kura çekildiği kanaatindeyim. Gönlüm isterdi ki belçika takımlarını çekmek fakat nasip kısmet hayırlısı neyse o olsun. :slight_smile: @Sosyokrat bence 3 te 2 gibi duruyor daha iyi olabilirdi isim olarak iyi gözükse bile futbolu takip edenlerin istemeyeceği 2 takım geldi bence 
- 
@mrtgll33 aynen kardeşim helal olsun inş nice ardalar çıkaracağız 
- 
@mrtgll33 aynen kardeşim helal olsun inş nice ardalar çıkaracağız @F.S.M.0.13 Daha çıkacaktır abi inanıyorum. 
- 
@F.S.M.0.13 Daha çıkacaktır abi inanıyorum. @mrtgll33 aynen katılıyorum yeterki yeterli şansı bulsun 
- 
@mrtgll33 bekliyoruz 
- 
@mrtgll33 bekliyoruz @F.S.M.0.13 Denize dökeceğiz hepsini    
- 
@F.S.M.0.13 Denize dökeceğiz hepsini    @mrtgll33 inşallah kardesım 

:flag_tr:
 :flag_tr: