OSM Taktikleri
-
@süloderado guzel sonuçlar alırsın ama ileriyi düşünmek lazim, o 85 biraz fazla olur oyuncular icin onu 60-70 arasi yapabilirsen oyuncularda daha gec yorulur.
-
@mbediroglu58 puan durumundan kadrosuna bakmak istediğiniz takima tıklamanız yeterli,kadroyu görmek için.
-
@cnytakn onu biliyorum. Kendi ligimdeki takımların kadrosunu görebiliyorum zaten ama arkadaş bizim ligde olmamasına rağmen benim 9 maçta 6 mağlubiyet aldığımı biliyor. Onu diyorum.
Yanlış mı anlamışım @light-asahi ?
-
arkadaşlar 3-5-2 kaleyi görünce vur oynayan rakibime karşı hang dizliş ile çıkmalıyım kadrom sağlam
-
@mbediroglu58 doğrudur. istediğim ligi görebiliyorum. puan durumu, kadrolar, takımın yaptığı transferler.
-
@light-asahi said in OSM Taktikleri:
@mbediroglu58 doğrudur. istediğim ligi görebiliyorum. puan durumu, kadrolar, takımın yaptığı transferler.
Bunu soruyorum @CnytAkn ?
-
@mbediroglu58 bakmak istediğiniz menajerin profiline tiklayin kariyer sayfasi secenegi var ordan bakabilirsiniz.
-
3-5-2 taktiğine karşı ne çıkabilirim deplasmandayım
-
@cnytakn bahsettiğin kısma tıklama özelliği yok. Telefondan denediğim için mi acaba?
-
@mbediroglu58 evet bu özellik web'de var.Telefondan'da web e girip ayni dedigim şekilde yapabilirsiniz
-
@cnytakn hayırli dostum yine olmuyor. Telefondan giriyorum dan kastım, oyunu Android uygulamadan oynuyorum ama bahsettiğini mobilden yaptım olmuyor. Telde hiç olmuyor zaten onu biliyorum.
-
@mbediroglu58 Bana özelden yazin anlatirim normalde dediğim gibi yapiliyor sadece profiline tiklamaniz yeterli,"sayfalar" a tiklayip tek tek bakiliyor ama siz yapamiyorsunuz anladığım kadariyla özelden neyi anlamadiginizi yazarsaniz yardimci olurum
-
Arkadaşlar öncelikle iyi oyunlar herkese . Yardıma ihtiyacım var. Takımım göztepe 3. sıradayım yarın lig 1.si atiker konya ile oynayacam yenmem gerek kesinlikle . aramızda 70 m lik kadro farkı var. taktik bilen bir arkadaş. genelde 442b kk oynuyor bazen 451 oynuyor bana karşı 442 b kk oynayacaktır alan savunması ofsayft yok oynuyor. maç kendi evimde 442 b kk a karşı nasıl bir yol izlemeliyim teşekkürler şimdiden
-
@cnytakn anlamadığım kısmı yukarıda bahsettim. Aynı ligde olmadığımız diğer takımların ligi, kadroyu vs görme olayı.
Profildeki menajer linkine gidiyorum ama o sayfadaki kariyer kısmında benim kariyerim çıkıyor. Yanlış bir yere mi bakıyorum acaba? -
@mbediroglu58 bu dediklerimi telefon tarayıcısından yapmanız gerekiyor burda daha fazla gereksiz yazmak istemiyorum anlamadıgınız yeri özelden yazın
-
442B Karşı Taktik Yazarmısınız? Adamın taktikleri kanatları kullan alan markaji ve ofsayt tuzağı yok
-
@eminegeaslann kadrolar eşit veya daha iyiyse 433 a kanatlari kullanmanizi tavsiye ederim
-
@cnytakn sağol kasımpaşada fenerbahceyi 6-0 yendim ve puani benden yuksekti
-
@eminegeaslann said in OSM Taktikleri:
@eminegeaslann said in OSM Taktikleri:
tebrik ederim