Ekip Şampiyonlar Ligi Türkiye 2017 - ( CCT 2017 )
-
@GS_METECAN Abi bence bu yüzden katılmayan olmamıştır
-
@GS_METECAN İptal edilmiş olabilir ama yorumlarımızı paylaşmak yararlı olacaktır önümüzdeki organizasyonlar adına, öncelikle sunduğunuz fikir şunu anımsatmakta bana ; eski sürümde savaşa biletsiz girilsin, biletsizde 4 özel antreman kullanılsın kşif kullanılsn ve herkes biletsiz girsin. Burdada elenirse de az zararla elenmiş olsun diyorsunuz bu yanlış bence, herkes emek veriyor ve bi taraf mutlaka kazanacak bu sebeple her iki tarafta bi harcama yapmış olacaktır doğru olanda budur. Coins gidiyor diye özeli kapatırız ama coinsi olan kaşifi takır takır kullanır, ee o zaman da kaşifte olmasın deriz zamanla İşin içine emin olun coins girince stratejiler girince yani özel anterman ve kaşif ile coins harcandığı zaman hem mücadele ettiğiniz ekipler daha iyi seviyedeki ekipler olur hemde verdiğiniz emek veya oyunun üstünde duruşunuz daha değerli olur. Yani diyeceğim odur ki Şartlar sadece özel antreman kapama ile eşitlenmez.
-
@mrtgll33 eski sürümle yeni sürümü kıyaslamak bence çok abes. Çünkü eski sürümde hem biletler coins fiyatına nazaran çok ucuzdu, hem de herşeye istenen coins gibi herşeyde her yapılan işlemde bilet kesilmiyordu. Coinsle bilet arasında dağlar kadar fark var ve şahsi görüşüm bilet sistemindeyken osm daha da güzeldi.
-
@mrtgll33 Murat...Kardeşim kaşifle özel antrenman arasında belirli bir fark var...Kasif kullanırken stratejine göre oyuncu getirirsin. Sen 80 lik oyuncu alırsın, diğeri 70 lik oyuncu alır...Menajerin bilgisi yada tecrübesi burda stratejiye etki eder...Yada kaşif kullanmak istemeyen birinin listeyi kullanma gibi bir avantajı da bulunuyor...Yani bu turnuvaya katılacak olanın kaşif kullanımı konusunu göz önüne aldığında galip gelme umudunu yok etmez. Birinin özel kullanıp diğerinin kullanamıyor olmasında ise sistem stratejiye etki ediyor...Yani adil bir yarış olmuyor...Burda ise galip gelebilme umudunu yok edebilir ki katılmak istemez.
Sen antrenman kampını açık tuttuğunda turnuvaya katılacak olan ekibin üzerinde zaten biz kaşifi kullanacaz(kullanmayarak listeden almayıda tercih edebilme lüksü var), üzerine özel antrenman kullanmak için(gerekirse 4 özel kullanacak) coins harcayacaz ve ekiplerle başedemeyiz düşüncesi ön planda olabiliyor....Bu ekipler üzerindeki yarattığı etkidir. ..
Antrenman kampının kapalı olması şartları eşitlemeyecekse, haksız rekabete yol açmayacaksa; peki GB antrenman kullanımı yada sayaçlar konusunda neden açma-kapama seçenekleri sunduki bizlere...Demekki bunların eşit şartları ortadan kaldırma gibi bir etkisi varki bu seçenekler sunuldu... -
@GS_METECAN Ben ekibimin seviyesine göre yorumlarım. Hayırlı geceler. Görüşüm budur.
-
GB için ne kadar çok coins harcatma meraklısısınız ben de bunu bir türlü anlamıyorum
-
@Bayram-Karakuş Ekip olarak öyle düşünmüyoruz.
-
Bu turnuvaya katılım olmamasının sebebi coins , özel antreman değil Türk ekiplerimizin ilgisizliğinden kaynaklanmaktadır.Birseyi kabul edemiyoruz , bir ekip bir turnuva düzenliyorsa bir şeyleri ispatlamak için degil dostluk arkadaşlık olsun ekipler arasında bir samimiyet olsun diye yapiyor ama maalesef bizim Türklerle bunu yapmamız imkansız gibi görünüyor, hadi bosverin turnuvayi ilk 20 deki yabancı adama turnuva için mesaj atiyoruz olumsuzda olsa cevap veriyor bizim ilk 400 de olmayan Türk hocamız tenezzül edip cevap bile vermiyor ,ilk önce egolarımizi bir kenera koymaliyiz yoksa mesele coins yada antreman kampı değil onlar gerekirse oturulup konuşulurdu ama daha o noktaya bile gelemedik ne yazıkki keşke ekipler olarak güzel şeyleri hep beraber yapip ülke olarak başarılı olabilsek ama birlik beraberlikten çok uzağıniz,neyse turnuvayi düzenlemek için çaba gösteren murat kardeşime ve ilgi gösteren tüm arkadaslara teşekkürler ederim.
-
@F.S.M.0.13 Öncelikle şunu belirtmeliyim ki; yukarıdaki yazdıklarımı, kendi ekibimin düşüncelerini sormadan, kendi ekibimin menfaatlerini gözetmeden,yaklaşık 2,5-3 aydır oyuna ara vermiş, yeni forumları bile daha yeni kullanmaya başlamış ve bunun sonucunda da bu turnuvaya dahil olmamış, üstelik "Eagles Cup" turnuvasından elenmiş, son iki aydır aktif durumda olmayan ve % 90 ı son iki aydır yoğun olup, savaşlara yeterince zaman ayıramayıp meşgul durumda olan, son iki aydır savaşmamış bir ekibin idarecisi olarak yazdım.Hâlâ da yazdıklarımın arkasındayım....
Turnuvaya gerekli katılımın olmamasının sebebi olarak coins yada antrenman kampının açık olmasını kesin bir hükümle belirtmemiş olmamla birlikte, eğer ki turnuva duyurusunun yapılmış olduğu tarihte oyunda aktif olabilseydim antrenman kampının açık olmasını ön planda tutarak bu turnuvaya ekibimi yinede dahil etmezdim. ..Ama yine de katılımın az olmasının sebebi olarak hiç bir şekilde antrenman kampının açık olmasını yada coins faktörünün olduğunu düşünmüyor, ekiplerimizin yeterli ilgiyi göstermediğinin,ekiplerimizin yada ekiplerimizde bulunan menajerlerin oyundan soğuyarak ara vermelerinin,özellikle son büyük güncellemenin büyük bir kitleyi oyundan soğuttuğunu düşünerek hemen hemen bu konuda aynı fikri taşıyorum....
"Birseyi kabul edemiyoruz , bir ekip bir turnuva düzenliyorsa bir şeyleri ispatlamak için degil dostluk arkadaşlık olsun ekipler arasında bir samimiyet olsun diye yapiyor ama maalesef bizim Türklerle bunu yapmamız imkansız gibi görünüyor"...Bu konuda ki fikrim ise;ismi CCT olan böylesine bir turnuvayı bir ekip düzenlemez yada bir ekibin adına düzenlenmez.Ekibin adına düzenleniyorsa zaten Türkiye çapında CCT gibi genel bir adı olmaz, turnuvayı düzenleyen ekibi anımsatan özel bir ismi olur..."Polish Eagles" ekibinin düzenlemiş olduğu "The Eagles Cup" gibi. ..Aynı zamanda kimsenin bir şeyi ispatlamak için bir şeyler yaptığını ima etmedim, yazmadım, yazanıda görmedim...Ve şunu da çok iyi biliyoruz ki düzenlenmiş olan her turnuvada beğenilmeyen bir takım şeylere maruz kalınabiliyor ve eleştirilebiliyor. Saygı çerçevesinde olunduğu sürece pek tabiki eleştirilebilir ve burdaki eleştirilerde bu şekilde olmuştur...Bir önceki yıl Bilal(x_bll_)tarafından organize edilen Karadeniz İmparatorluğu ekibi üyesi olarak katılmış olduğum CCT de dahi aynı eleştiriler yada daha sert eleştiriler turnuvanın başında-ortasında yada sonunda olmuştur...Yanılmıyorsam o turnuvada bile bir çok ekibin aktif durumda olduğu zamanlarda 12 ekip civarında bir katılım olmuştur...Ki bana göre bu katılım oranı bile vasat seviyededir....
"İlk 400 de bile olmayan,Türk hocamız tenezzül edip cevap bile vermiyor, ilk olarak egolarımızı bir kenara koymalıyız " konusuna gelincede; bilmiyorum burda kastedilen yada kastedilen arkadaşlar kimlerdir ama Murat turnuva için bana da mesaj atmıştır...Aslında bu konunun cevabını zaten yukarda verdim...Mesajı da epey bir süre sonra görmüştüm...O zamanlar oyuna bile girmiyordum zaten...O mesaj atılan ama cevap vermeyen yada oyundan uzaklaşmış olup cevap verememiş olanlardan biri olarak ben; evet ilk 400 de bile değilim...Bırakın 400 ü,4000 de,40000 de bile değilim...Ama bu sıralamalar, seviyeler, mp ler hiç bir zaman umrunda bile olmadı...2012 de oyuna başladım...2014 te de bu hesapla oyuna başladım...Ve şu anda 19 bin gibi vasatın altında menajer puanım var...İsteseydim 99 bin olurdu....Seviye ,mp yada sıralama önemsediklerimin arasında hiçbir zaman olmadı ki, egolarımın peşinde olayım....Mp lerle yada ilk yüze girmeyi amaçlayıp, bu amacı nihayete erdirip tatmin olup bunun sevincini yaşayacak yaşı çoktan geçtim...İnsanlarlada bu platformda fikir alışverişinde bulunurken mp sine, sıralamasına bakarak değil, fikrine bakarak, fikrini önemseyerek konuşur, tartışırım. Önemsediğim şey oyunun günlük olarak keyfini çıkarmak, ekip arkadaşlarımlada bu oyunu oynarken birlik ve beraberlik içerisinde,seviyeli, dostluğun ön planda olduğu bir ortamı paylaşmaktır...Bu konuya da en başında müdahil olmamın sebebi muhalif olup eleştirmek değil, arkadaşımızın belirtmiş olduğu konuyla aynı fikirde oluşumdur...İNŞAALLAH turnuva ileriki günlerde fazla sayıda katılımla ve fikir çatışmasının olmadığı, maddesel konularda fikirlerin ortak noktada birleşerek herkesin beğenisini kabul etmiş bir turnuva haline gelip ve ekip olarak aktif duruma gelebilirsek bizimde katılabildiğimiz bir turnuva olması bir Türk olarak temennimdir. ..Herkese kolay gelsin...Saygılar...
-
@GS_METECAN kardeş bu kadar uzun yazmanın gereği yoktu baya destan yazmışın ,ben sıralamadan bahsederken kimseyi aşşağılamadımda isimde vermedim, senin üzerine alınman beni şaşırttı doğrusu . demek istediğim konu aslında gayet açıktı ve ben mesaj olayındada bu turnuvayı kast etmedim genelleme yaptım bu kadar şeyi nasıl kendi üzerine alınıp cevap verdin anlam veremedim doğrusu sana dememişim ki sen burda en azından ilgi göstermişin
-
@F.S.M.0.13 Aynen...İlgi diyelim geçelim o zaman...Yok destan değil, senin yazdığının biraz fazlası sadece...Birde eski forumlara göre alan biraz dar ya ondan destanmış gibi duruyor...Mesaj konusu tesadüfi olabilir...Arada bi yazıncada biraz uzun oluyor...
-
@GS_METECAN daha uzun bekleriz foruma ...
-
@Sultangazililer1 3 özelin garantisi var mı ki atılan dostluklar sende bedava sanırım onlarda bizde 4 bc kaldıki finale adım atanlar en az 1 kaşifle yetineceklermi ? bunlarıda düşünmek lazım bence değil 80 380 yine gider