Futbolcu, Takım ve Server Önerileri, Oyuncu Gelişimi
-
@dember7 said in Futbolcu, Takım ve Server Önerileri, Oyuncu Gelişimi:
Merhaba bugün yeni lige başladım sezon öncesi dönemdeyim lyonu aldım ilk maçım Monaco ile. Şimdi ben takım için neler yapmam lazım taktik diziliş kafama göre mi belirleme yapacağım lyon için
Yukarda cevabını verdim
-
Merhabalar. 4-3-3 b kanat oynatıyorum. Kaşiften orta sahaya 23 yaşından genç 90+ üç oyuncu almak istiyorum. Tanesi kaça gelir tahminen? Kenarlar için ofansif, orta için defansif mi alayım? Benim elimde Bentaleb diye 22 yaşında 89-91'lik bir oyuncu var. İş yapar mı?
Forvette de hücum gücü yüksek olanları kanatlara koyuyorum. Hepsi de ofansif forvet. Defanslarının da mı olması gerekiyor? -
@bad009 said in Futbolcu, Takım ve Server Önerileri, Oyuncu Gelişimi:
defansif forvet diye buna denir
Bu forvette oynarsa defanstan ileri gitmezki. Defansif forvet değil de ofansif defans demek daha dogru olur buna..Oyuncu güncellemesi hatasımı acaba bu..
-
@emreeeesezeen sanches var 20 yaşında iyi gelişiyor kaşifte gelirse kesin al
-
@mentos021 stoke city ile sürpriz yapabilirsin
-
@can-bey97 Kardeşim, asistçi bir oyuncu istiyorsan bentaleb'i,Kovacic'i, öneririm.Golcü diyorsan N'zonzi.
-
Merhaba @lord-bloodraven
433 kanat oynayacaksaniz defansif gucu yuksek olanlari kanata koyarak daha cok verim alabilirsiniz. Defansif gucu olmayanlar ise yani pivot forvet dedigimiz cinsten olanlar yani santrafor 3 lu forvetin tam ortasina alabilirsiniz. Iyi forumlar
-
Hocalarım Avrupadan Güçlü Ve Zayıf Takımlar Söyleyebilirmisiniz Lütfen Yalvarırım
-
Biliyorum Hocam Hangi Ülkeden Hangi Takımı Alsam Bilmediğim İçin Kararsız Kaldığım İçin Yazdım
Siz Hangi Ülkenin Takımlarını Önerirsiniz Bir Sürü Ülke Ve Bir Sürü Takım Var Ondan Karasız Kaldım
Bir Den Fazla Takım 100 veya 100 Takım Önermenizi İstedimElimde Denemek İstediğim Taktikler Var Onlar İÇİn Takım Arıyorum
-
Herkese hayırlı akşamlar.
Defansı ve hücumu eşit olan orta saha oyuncusu (95-95-95 misal) orta sahanın neresinde oynatılırsa daha doğru olur? (Defansif orta saha, ofansif orta saha,kanat, göbek vb.) -
Orta sahanin gobeginde oynatabilirsiniz.
-
Yeri burası mı bilmiyorum ama...
Yeni bir takım aldığınızda stadyum geliştirmesini nasıl yapıyorsunuz.
Ben lig çok kısaysa önce saha geliştiriyorum, uzun ise antrenman.
Sizce hangisi daha mantıklı.