World Sub Cup (Polska)
-
Poprosiłbym o wstawienie tabelki z profitem i z wynikami, jeśli była prowadzona.
Jeśli nie, to prowadźcie takie tabelki, będą podstawy to powołań do I reprezentacji. -
@dovco_handf said in World Sub Cup (Polska):
Ostatnio w grupowych zawodach WNT zagrało aż 15 świetnych menadżerów (co jest wg mnie błędem, bo powinni grać kilku menadżerów jak wtedy, kiedy zdobywaliśmy Mistrzostwo Świata, ale to inny temat)
@stefan-joptwojmać said in World Sub Cup (Polska):
Co do WNT to teraz realia są inne niż wtedy, gdy wygrywaliśmy. Gra stałą się bardzo droga i nie każdego stać wydać 6000 -7000 monet na turniej mając w perspektywie MPG, WCC i inne turnieje.
Dzisiaj rozgrywki grupowe WNT traktuję jako selekcję przed fazą pucharową. Niestety mamy takie realia i nie będę wymagał wydawania monet na sparingi.
Ale grupa zawsze wychodziła nam bardzo dobrze, wychodzimy z pierwszego miejsca i w tym, że gra 15 ludzi nie szukałbym braku powodzenia. Z drugiej strony jeśli czołówka 15-20 polskich menadżerów nie byłaby w stanie wyjść z grupy, w której jesteśmy rozstawieni z 1 koszyka, to co nam szukać dalejSkład na fazę pucharową miał gotowe monety do wydania, nie oszczędzaliśmy. Po prostu Rosjanie wygrali 2-3 bardzo ważne mecze i stąd porażka.
Odkujemy się na Euro, ponieważ otwarcie piszę, że chcę wygrać ten turniej! -
@łukasz-kowalski No to skoro piszesz, że wygramy ten nowy turniej, to ja ci wierzę :ok_hand_tone2:.
-
@martin343
Prawie zawsze tak jest, dlatego lepiej czasem zaryzykować. -
ustawiaj tabelkę wg profitu, to bardziej miarodajne dane, progres jest obracany nierówną wartością składów
-
Można powiedzieć, że prawie uczciwie wygrali ;D
-
@stefan-joptwojmać prawie robi dużo różnice
-
@didierluk Przegraliśmy, ale po zaciętej walce do ostatniej kolejki. Dziękujemy panowie za emocje :clap_tone2:.
-
@didierluk w sytuacji jakiej się znaleźliście panowie w pewnym momencie(z różnych powodów niekoniecznie dobrych ) pokazaliscie charakter i wolę walki do samego końca.niektórzy by sobie odpuscili,Wy jednak graliscie do konca.szachy !!!
-
zeby z 2 kolejki wcześniej by Havskego zostapił zawsze z 2 pkt moze wiecej bym miał