OSM Taktikleri
-
@choocoo
Rastgele verilen herhangi bir taktik sizin pek de isinize yaramayacaktir. Bizi takimin ve rakibin hakkinda detayli bilgilendirmen gerekiyor.
-
@manhay
Ben Rastgele Bir Taktikle Oynamak İsterm Arkadaşların Verdiği Taktikle Ben Bu Oyunda Her Takımın Bir ÖZel Bir Taktiği Var Diye Düşünüyorum -
@manhay
Ben Rastgele Bir Taktikle Oynamak İsterm Arkadaşların Verdiği Taktikle Ben Bu Oyunda Her Takımın Bir ÖZel Bir Taktiği Var Diye Düşünüyorum -
442B Paslı oyun , Alan markajı oynayan birine ne önerirsiniz. Ermenistan ligi ve kadrolar kalitesiz. 4231kgv düşünüyorum
-
@anar96
433 kk yada 3322 Paslı oyun oynatabilirsin -
@anar96
En az 70 olmalı. 70 ve ustu hangisinin daha yararlı ve faydalı olduğunu bulmak da sana bağlı. -
@anar96
Çizgi taktikleri ve a yada b olması her menajere göre değişkenlik gösterebilir. -
4231KGV oynayan rakibe nasıl bi taktikle çıkmalıyım.
442B Paslı düşündüm ama adam adama markaj yapmış.
Kadro değerleri yakın ama tüm mevkilerim bir tık daha iyi. Ben de mi 4231 çıkıp mevkileri orta sahaya yığsam -
4231KGV oynayan rakibe nasıl bi taktikle çıkmalıyım.
442B Paslı düşündüm ama adam adama markaj yapmış.
Kadro değerleri yakın ama tüm mevkilerim bir tık daha iyi. Ben de mi 4231 çıkıp mevkileri orta sahaya yığsamMac kimin sahasinda oyuncularinizin kondisyon durumlari nasil ve kiyaslama yaptiginiz zaman kim daha ustun ?
-
Mac kimin sahasinda oyuncularinizin kondisyon durumlari nasil ve kiyaslama yaptiginiz zaman kim daha ustun ?
@manhay Görmemişim maalesef.
Maç daha üstün oynamama rağmen 0-0 bitti. -
@manhay Görmemişim maalesef.
Maç daha üstün oynamama rağmen 0-0 bitti.Sağlık olsun. Bunlar olağan şeyler. Şans yanınızda olsun
-
Merhaba. Ben Villareal im Kadro Değeri 545M
2 gün sonra Sevilla ile maçımız var onun Kadro Değeri 460M
Benim;
Forvetlerimin ortalaması 100
Ortasaharımın ortalaması 96
Defanslarımın ortalaması 100
Rakip;
Forvetlerinin ortalaması 96
Ortasahalarının ortalaması 97
Defanslarının ortalaması 96Maç DEPLASMANDA oynanacak, hakem Sarı
muhtemelen 433B Kanatları kullan taktiği ile çıkacak.
,
Önerilerinizi bekliyorum.
Saygılar. -
Sağlık olsun. Bunlar olağan şeyler. Şans yanınızda olsun
@manhay Teşekkür ederim, hepimizin.