Oyun Güncellemeleri
-
@saitsait60 demek ki etkisi yokmuş ki kaldırılmış
-
Yüzdesel görünüm hâlâ mevcut.
-
@ALİ-KOÇ-61 Mobilde yok . Ama olmazsa olmaz değil zaten sadece bi ekstra gibi.
-
@saitsait60
%100-90 Açık Yeşil
%89-80 Koyu Yeşil
%79-70 Sarı
%69-60 Turuncu
%59-50 Kırmızı
%49-0 BordoMobilde yüzdesel değerleri belirli aralıklarda renkler yardımıyla ayırt edebilirsiniz.
-
@ALİ-KOÇ-61 tamamdır teşekkürler...
-
- 12 Haziran WEB güncellemesi
- Yeni lig oluşturma ekranı güncellendi. Artık herkes için lig oluşturmak daha kolay. Temsilciniz size oluşturabileceğiniz ligleri önerecek veya lig oluşturmak istemiyorsanız size arkadaşlarınızın bulunduğu ligleri tavsiye edecek. Güncellemeden kareler:
-
WEB güncellemesi
- Stadyum kapasitesini genişletme kısmındaki açıklamada küçük bir değişiklik yapıldı
- Oyuncu puanlarında yeni bir ikon, puan yok ikonu
- Eğer bir menajer için hile bildirimi yapıldıysa aynı ligde yer alan diğer menajerler rapor edilen menajer için tekrar rapor gönderemeyecek
- Yeni bir lig oluştururken gizli/açık lig butonu tekrar geldi
-
- Eğer bir menajer için hile bildirimi yapıldıysa aynı ligde yer alan diğer menajerler rapor edilen menajer için tekrar rapor gönderemeyecek
Buna bi açıklık getirebilirmisiniz lütfen. Yani profilde yer alan hileciyi rapor et kısmı çalışmayacakmı?
-
@bayram-karakuş bunu ben de anlamadım? bir manejeri birisi bir kez raporladı ve suçsuz bulundu diyelim, daha sonra kimse o menajeri tekrar raporlayamayacak mı? ya hile yaparsa gerçekten?
-
@bayram-karakuş said in Oyun Güncellemeleri:
Buna bi açıklık getirebilirmisiniz lütfen. Yani profilde yer alan hileciyi rapor et kısmı çalışmayacakmı?
Buna lütfen cevap yazarmısınız.
Üstelik şahsi fikrim bu yapılan güncelleme hileyi daha da arttırır ve hilenin önüne geçilemez bir hal alır. Hileyi hileyle yapıp hilenin üstü örtbas edilebilir. Daha açık anlatmam gerekirse; ligde yer alan hileci bir menajer fake hesabıyla aynı ligde mücadele ediyorsa bu güncellemeye dayanarak fake hesabıyla ana hesabını hileci diye raporlayarak (diğer menajerler delilleri tam oluşturmadan yada hile için yapılanlar yeterli kanıt oluşmadığında) yeterli kanıt elde eden diğer menajerlerin raporlamasını engelleyebilir. Bu daha büyük sıkıntılara ve de hileyi hileyle kapatmalara hilelerin artmasına sebep olabilir
-
Eğer bir menajeri birisi raporladıysa gerekli incelemeler yapılana kadar tekrar rapor gönderemeyeceksiniz. Rapor için gerekli işlem yapıldıktan sonra tekrar rapor gönderilebilirsiniz. Hileyi artıran bir güncelleme değil hileyi daha hızlı bulmamıza yarayan bir güncelleme
-
İphone kullanıyorum ve mobilden osm güncellemesi yaptım ve uygulama güncellendiğinden beri video izleyip ücretsiz boss coins kazanamıyorum. Nedenini öğrenebilir miyim ?
-
Az önce gelen güncellemeyle Android uygulamada lig tablosunda galibiyet mağlubiyet ve beraberlik detaylari ne yazık ki kaldırılmış . Lig tablosunda bu detaylar oyunun en güzel yönlerinden bir tanesiydi bana göre . Umarım Android uygulamaya bu detaylar en kısa zamanda yeniden eklenir.
-
@bayram-karakuş said in Oyun Güncellemeleri:
Az önce gelen güncellemeyle Android uygulamada lig tablosunda galibiyet mağlubiyet ve beraberlik detaylari ne yazık ki kaldırılmış . Lig tablosunda bu detaylar oyunun en güzel yönlerinden bir tanesiydi bana göre . Umarım Android uygulamaya bu detaylar en kısa zamanda yeniden eklenir.
-
@bayram-karakuş Güncellemeyle bu özellikler kaldırılmadı. Hangi versiyonu kullanıyorsunuz? 3.2.35.5 sürümünde bu sorun yok belki telefonunuzun çözünürlük ayarlarıyla alakalı bir problem olabilir
-
@hustundel @GalipCaliskan1907
3.3.00 versiyon. Gece otomatik olarak osm güncellendi telefonumda ve guncellendikten sonra bu oluştu. -
@bayram-karakuş Bu sadece ekranlari yetersiz (yani küçük) olan telefonlar için geçerli. Ekiperle yer açmak için mecbur kaldirmak zorunda kaldik, yoksa kulüp ismi okunmaz hale geliyordu. iOS'da ise en sagdaki Form kolonunu kaldirdik.
Sence hangi kolon kalsin ve hangisini kaldiralim?
-
@galipcaliskan1907 @hustundel
Bence form kolonunda son 5 maç yerine 2 maç gösterilerek G B M kolonlari da yer alabilir diye düşünüyorum.