ONLINE OLANLARIN SOHBET YERİ
-
Herkese iyi günler.
-
Selamu Aleyküm nolmuş buraya heryer yabancı alımlar bile euro ile canım ofm ne hale gelmiş
-
Hayırlı geceler cümleten
-
Herkese hayırlı geceler. Nasılsınız arkadaşlar. Günleriniz nasıl geçiyor? İşleriniz dersleriniz familyalarınız yolunda mı
-
Bu arada @F-S-M-0-13 Arda hocam bir kaç gün önce Euro Nt sayfasında gerçekleşen Azerbaycan kavgasını okumak çok zevkliydi. Sonunda baskın çıktığınız için mutlu oldum. Adamlar esas olarak ortaya koydukları kaygılarda haklılar gibi geldi ancak yine de Azeri bayrağının temsil edilecek olması hoş bi durum. Başarılar. @mrtgll33 Hocam Türk Milli takımına da başarılar
-
@kaiser-brian-clough Teşekkürler abi
-
@kaiser-brian-clough İyi abi sen nasılsın seni sahalarda görmek. Mutlu etti beni tam anlamıyla döndünmü ?
-
@di̇ço55 Döndüm oynamaya çalışıyorum işte. Seni görmek de güzel. Teşekkür ederim.
-
@kaiser-brian-clough
Hakan hocam aslında tartışmak falan pek sevmediğimiz hususlar ama işin içine ırkçılık girince sessiz kalmamız doğru olmaz.
Bizler türk milli takımına hizmetler verdik ve bu işi gurur ile yaptık
Arkadaşlarımız ile bir karar alıp bizim gibi türk olan azeri kardeşlerimizin milli takımını tercih ettik ve onlarında bir yerlere gelebilmesi için bir yola çıktık
Osm kurallarına aykırı hiç bir durum söz konusu değil iken bizi faklı konularda itham ettiler.
Türk milli takımın b yapılanması gibi kelimeler dönüp durdu
Onların derdinin bizim azerbaycan milli takımını almamız olmadığını anlayacak kadar tarihimizi biliyoruz.
Türkleri sadece türkiye sınırlarında görmek tarihe ihanettir
Unuttukları birşey var
TÜRKİYE TÜRKİYE'DEN BÜYÜKTÜR -
@f-s-m-0-13 Badim ağzına yüreğine sağlık
Türk ün Türk ten başka dostu yok. :flag_tr: :flag_az: -
@sistematikci eyvallah badim haklısın ne varsa yine bize bizden var
adamlar en ufak olayda haçlı ordusu gibi toplanıyorlar -
@f-s-m-0-13 Aynen öyle badim gavura karşı bizim de tüm farklılıklarımızı bir tarafa bırakıp tek yürek tek bilek olmamız gerek :flag_tr: :flag_az:
-
@sistematikci helal badim :clap_tone1: :flag_tr: :flag_az:
-
İyi akşamlar. Buraya da ilk mesajımı atmış olayım