OSM Taktikleri
-
@furkançamlı34 merhaba 433 a kanatları kullan bol şanslar
-
@hasan45498 451-KGV öneririm. Maç rakibin sahasında ve kadro değeri daha yüksek. Ofansif oynamaya gerek yok
-
@hasan45498 Maalesef. Genelde 433e karşı 451 çıkıp orta sahayı kalabalık tutarım.
Kadrona baktım ama 433 veya 442 dışında diğer dizilişler için pek uygun durmuyor. -
@hasan45498 tebrik ederim
-
4-5-1 ve 4-2-3-1'e karşı ne önerirsiniz?
-
Kadrom ligin çok üzerinde. bir kaç takım var sadece kadrosu benden -50 -90 m daha aşağıda olan. sizce bu ligde adam adama markajmı oynayayım yoksa alan markajımı?
-
@sir-ahmet-tazegül Taktiğe göre değişir ama alan savunması öneririm ofansif oynuyorsan
-
Lig bugün başlıyor, italya.
Evimde atalanta ile yapıyorum. kadrosu her yönden daha iyi benden.
442A Paslı oynuyor. stadyum sahamı 1 yapacağım herhalde, ama kadrosu benden çok yüksek. Nasıl bir oyun önerirsiniz -
@hasan45498
Maç istatistik ve maçtaki kadroların tamamının görüntüsünü paylaşırsan konuya yonelik yorum yapacak menajer olur belki -
Selamun Aleyküm Rakibim 4 4 2 B , adam markajı , ofsayt var , Mücadelesi dikkatli , Kaleyi görünce vur oynuyor kadrosu benden hafif güçlü ve onun evinde ne oynayabilrim ?
-
Beyler ben atalantayım rakibim juventus aşağı yukarı 100m fark var aramda o daha üstün yani 433a oynuyor ben hangi taktik ve dizilişle oynamalıyım ?
-
Merhaba şimdi benim kadro değerimden 100 M yüksek olan rakibe karşı deplasmanda 4-2-3-1 alan kapalı mevki sabit 60 39 59 oynuyorum beraberlik getiriyor ancak takımı yenmem için ne farklılık yapmam gerek öneriniz nedir ? Birde değeri benden düşük olan takıma sayıları ne yaparsam mantıklı olur rakipler sağlam oyunda günceller sürekli
-
sadece hücum oynattığım forvet mevkisinde ortadaki (santrafor bölgesi) mevkiye defansif özelliği düşük (5-10) yüksek (17+) ne değişiyor ? defansif gücü çok olan oyuncunun artısı eksisi nedir düşük olanın artısı eksisi nedir.? sonuçta orada sadece hücum oynatıyorum