Skip to content
  • Categories
  • Recent
  • Tags
  • Popular
Skins
  • Light
  • Cerulean
  • Cosmo
  • Flatly
  • Journal
  • Litera
  • Lumen
  • Lux
  • Materia
  • Minty
  • Morph
  • Pulse
  • Sandstone
  • Simplex
  • Sketchy
  • Spacelab
  • United
  • Yeti
  • Zephyr
  • Dark
  • Cyborg
  • Darkly
  • Quartz
  • Slate
  • Solar
  • Superhero
  • Vapor

• Default (Cosmo)
  • No Skin
Collapse
Brand Logo
  1. Home
  2. Türkçe Forumlar
  3. OSM: Oyun hakkında
  4. OSM Dünya Şampiyonası 2018

OSM Dünya Şampiyonası 2018

Scheduled Pinned Locked Moved OSM: Oyun hakkında
93 Posts 26 Posters 16.4k Views 11 Watching
  • Oldest to Newest
  • Newest to Oldest
  • Most Votes
Reply
  • Reply as topic
Log in to reply
This topic has been deleted. Only users with topic management privileges can see it.
  • F Offline
    F Offline
    F.S.M.0.13
    wrote on last edited by

@adjei45 beraber inşallah :clap_tone1:

▂▃▄▅▆▇█▓▒░★★★★★ TÜRK EKİBİ ★★★★★░▒▓█▇▆▅▄▃▂
    alt metni

1 Reply Last reply
    4
    • F Offline
      F Offline
      F.S.M.0.13
      wrote on last edited by

@adjei45 biz sen varmış gibi savaşacağız hocam
      sonraki şampiyonalarda da sırt sırta inşallah

alt metni

1 Reply Last reply
      4
      • F Offline
        F Offline
        F.S.M.0.13
        wrote on last edited by

@adjei45 adamsın eyvallah

alt metni

1 Reply Last reply
        4
        • S Offline
          S Offline
          sistematikci
          wrote on last edited by

@F-S-M-0-13 Nasip kısmet badim hele bir katılalım gerisi Allah Kerim. 😉
          @adjei45 İyi dileklerin için teşekkürler Mehmet Hocam. :slight_smile:

1 Reply Last reply
          4
          • hustundelH hustundel

Herkese merhaba değerli menajerler! OSM Dünya Şampiyonası başlamak üzere işte karşınızda 2018 versiyonu!

OSM Dünya Şampiyonası nedir?

OSM Dünya Şampiyonası OSM Staffları tarafından belirlenen periyotta kazanılmış menajer puanlarını baz alarak oyundaki en iyi menajerler için düzenlenen resmi bir turnuvadır. Değerlendirme periyotunda ve sonrası veya OSM Dünya Şampiyonası süresince hileciler veya forum cezası almış menajerler turnuvaya katılamaz ve liglerde oynayamaz.

OSM 2018 Dünya Şampiyonası formatı 2017 formatıyla aynı olacaktır

• 192 menajer (son üç turnuvanın kazananları eleme oynamadan direkt katılacaktır)

• 3 tur

• Tur 1: 12 menajerden oluşan 16 lig » Her ligde ilk üç sırada yer alanlar Tur 2'ye > yükselir

• Tur 2: 12 menajerden oluşan 4 lig » Her ligde ilk üç sırada yer alanlar Tur 3'e yükselir

• Tur 3: 12 menajerden oluşan 1 lig » Ligi kazanan OSM 2018 Dünya Şampiyonu olur.

• Her tur için özel ligler (BC kullanımı, Antrenman Kampı, Gizli Antrenman ve transferler kapalı olacak. Dostluk maçı gibi diğer özellikler menajerlerin her hafta ne kadar kullanmak istediğine bağlıdır)

ÇOK ÖNEMLİ: 1. Tura katılacak menajer sayısı (192) azaltılabilir

- OSM Dünya Şampiyonasında nasıl yer alırım?                        

• Minimum 14 gün oynanmış liglerde kazanılan puanlar değerlendirmeye alınacaktır
            • Değerlendirme periyodu 1 Aralık 2017 ile 31 Mayıs 2018 tarihleri arasındadır. Ancak sadece 14 Aralık'tan sonra tamamlanan ligler değerlendirmeye alınacaktır
            • Değerlendirme periyotu boyunca İLK 500'de yer alan menajerlerin hesapları rastgele incelemeye alınacaktır. Kolay yoldan turnuvaya katılmak isteyenler bu yüzden iki kere düşünmeli.
            • Ocak 2017'den turnuva başlangıcına kadarki sürede herhangi bir ceza (forum, özel mesaj, uzaklaştırma vs.) alan menajerler turnuvaya katılamayacaktır

Başlangıç tarihi: Henüz belli değil, ama Temmuz 2018 başlangıcı öngörülüyor!

- Bu başlıkta değerlendirme periyodu sona erene kadar ne yapabilirim?  

• Kafanıza takılan her türlü soruyu sormaktan çekinmeyin (ama öncesinde ilk mesajda yer alan tüm bilgileri okuduğunuzdan ve başka birinin sizin sorunuzu sorup sormadığından emin olun) Geçen yılın başlığını kontrol edebilirsiniz https://forum.onlinesoccermanager.com/topic/2707/osm-dünya-şampiyonası-2017
            • Değerlendirme periyodundan itibaren ne kadar Menajer Puanı topladığınızı yazabilirsiniz. Ama unutmayın bu puanlar değerlendirme boyunca kazandığınız resmi puanlar olmayabilir.

Menajer puanınızı nasıl paylaşmanız gerektiğine dair bir örnek

Markez17 (Kulüp sayfası 1)

22/12/2017 - Team A - 2000 menajer puanı
            20/01/2018 - Team B - 3200 menajer puanı
            20/02/2018 - Team C - 2500 menajer puanı

14/12/2017 ve 31/05/2018 arası toplam puan 7700

DİÇO55D Offline
            DİÇO55D Offline
            DİÇO55
            wrote on last edited by

@hustundel Türkiye'de en formunu takip etmeyen bilmeyen bir çok kişi var. Bu başlık orda açılalı 2 ayı geçti ve her ülke formunda açılalı bayağı oldu menajer puanı kasan burayı düşünen bir kaç kişiye ben haber vermiştim tarihleri bilginiz olsun diye 😅
            @Kaiser-Brian-Clough Düşüncelerine sonuna kadar katılıyorum abicim malesef bizim ülkedeki menajerlerin de kaderi destek ekibine bagliymis neyse wcl şampiyonu bu sene türk olsun diyelim 👍

Galatasaray SK

sULtAn çERS hustundelH 2 Replies Last reply
            5
            • DİÇO55D DİÇO55

@hustundel Türkiye'de en formunu takip etmeyen bilmeyen bir çok kişi var. Bu başlık orda açılalı 2 ayı geçti ve her ülke formunda açılalı bayağı oldu menajer puanı kasan burayı düşünen bir kaç kişiye ben haber vermiştim tarihleri bilginiz olsun diye 😅
              @Kaiser-Brian-Clough Düşüncelerine sonuna kadar katılıyorum abicim malesef bizim ülkedeki menajerlerin de kaderi destek ekibine bagliymis neyse wcl şampiyonu bu sene türk olsun diyelim 👍

sULtAn çERS Offline
              sULtAn çERS Offline
              sULtAn çER
              wrote on last edited by

@di̇ço55 vay be bende cezaliyim

KONYASPOR - NALÇACI

F DİÇO55D 2 Replies Last reply
              4
              • DİÇO55D DİÇO55

hustundelH Offline
                hustundelH Offline
                hustundel
                wrote on last edited by

@di̇ço55 said in OSM Dünya Şampiyonası 2018:

@hustundel Türkiye'de en formunu takip etmeyen bilmeyen bir çok kişi var. Bu başlık orda açılalı 2 ayı geçti ve her ülke formunda açılalı bayağı oldu menajer puanı kasan burayı düşünen bir kaç kişiye ben haber vermiştim tarihleri bilginiz olsun diye

Turnuva kıdemli staffların yönetiminde, katılmak isteyen kişiler her iki foruma da bakmalıdır. Turnuva boyunca iletişim zaten ingilizce oluyor

1 Reply Last reply
                1
                • sULtAn çERS sULtAn çER

F Offline
                  F Offline
                  F.S.M.0.13
                  wrote on last edited by

@sultan-çer bir gol de senin yerine atarız be yiğidim tasalanma 😚 :muscle_tone1:

alt metni

1 Reply Last reply
                  5
                  • YMOKSUZY Offline
                    YMOKSUZY Offline
                    YMOKSUZ
                    wrote on last edited by

Turnuvaya katılmaya hak kazanacak olan arkadaşlara başarılar diliyorum.

Karadeniz İmp.

1 Reply Last reply
                    7
                    • sULtAn çERS sULtAn çER

DİÇO55D Offline
                      DİÇO55D Offline
                      DİÇO55
                      wrote on last edited by

@sultan-çer Vay ihsan abim @F-S-M-0-13 reis bizim için orda olur 😄

Galatasaray SK

1 Reply Last reply
                      4
                      • ofmanager_O Offline
                        ofmanager_O Offline
                        ofmanager_
                        wrote on last edited by

Henüz 8 aylık ekip olmamıza rağmen biz de 1 kişi de olsa bu turnuvada bir üyemizle ekibimizi büyük ihtimalle temsil ettireceğiz. Bu başarısından dolayı çok değerli @hakanşentürkk abime teşekkür ve tebrik ediyorum. Biz de varız bu yarışta :muscle_tone1:

1 Reply Last reply
                        2
                        • DİÇO55D Offline
                          DİÇO55D Offline
                          DİÇO55
                          wrote on last edited by

İki ekipten cezası olmuyan menajerlerin son durumu
                          0_1519660684681_FAS+.PNG

Galatasaray SK

1 Reply Last reply
                          4
                          • M Offline
                            M Offline
                            manhay
                            wrote on last edited by

Simdiden katilacak olan tum arkadaslara basarilar dilerim insallah daha cok Turk menajer katilir.

Staff Support : Turkey

tr.support@onlinesoccermanager.com

Kimsenin üzerine fazla düşmeyin, sonra eziliyorlar ve suçlu yine siz oluyorsunuz.

1 Reply Last reply
                            5
                            • Bayram KarakuşB Offline
                              Bayram KarakuşB Offline
                              Bayram Karakuş
                              wrote on last edited by

@GalipCaliskan1907 Merhaba hayrli sabahlar Galip bey
                              Nasıl ki ekipler konusunda güncelleme yaparak eski ekipler sistemine nazaran şimdiki güncelleme daha adil olduğunu düşünüyorsam, osm nin tek resmi bireysel turnuvasi olan DŞ nin de üzerinde çalışılarak daha adil bi sisteme gelmesine inanmaktayim
                              Bu konuda önerin var mı yada nedir, diye soracak olursaniz. En başta yapılması gereken değişikliğin forum cezası alan menajerlerin bu turnuvaya katıalmama kriterinin kaldırılması gerektiğine inanıyorum. Çünkü, bu konuda menajerler arası rekabet olduğundan, x menajer kendisine rakip/rakipler gördüğü menajerleri forumlarda kışkırtıcı, tahrik edip veya diğer sebeplerden dolayi bilerek ve isteyerek üzerine gidip ceza almasına ve o rakip/rakiplerinin safdisi kalmasına sebep olmaktadır.
                              DŞ konusunu da gündeme almanızı ümid ederim. Tşk

"İnsanların en fenası; birine ayrı, diğerine de ayrı görünen iki yüzlü insanlardır." Hadis-i Şerif
                              (Kaynak: Buhari, Ahkam, 27, VIII, 115)

HesteraH 1 Reply Last reply
                              0
                              • Bayram KarakuşB Bayram Karakuş

@GalipCaliskan1907 Merhaba hayrli sabahlar Galip bey
                                Nasıl ki ekipler konusunda güncelleme yaparak eski ekipler sistemine nazaran şimdiki güncelleme daha adil olduğunu düşünüyorsam, osm nin tek resmi bireysel turnuvasi olan DŞ nin de üzerinde çalışılarak daha adil bi sisteme gelmesine inanmaktayim
                                Bu konuda önerin var mı yada nedir, diye soracak olursaniz. En başta yapılması gereken değişikliğin forum cezası alan menajerlerin bu turnuvaya katıalmama kriterinin kaldırılması gerektiğine inanıyorum. Çünkü, bu konuda menajerler arası rekabet olduğundan, x menajer kendisine rakip/rakipler gördüğü menajerleri forumlarda kışkırtıcı, tahrik edip veya diğer sebeplerden dolayi bilerek ve isteyerek üzerine gidip ceza almasına ve o rakip/rakiplerinin safdisi kalmasına sebep olmaktadır.
                                DŞ konusunu da gündeme almanızı ümid ederim. Tşk

HesteraH Offline
                                HesteraH Offline
                                Hestera
                                wrote on last edited by

@bayram-karakuş forumu kullanan kesimin çoğu aklı başında insanlar ve burada kim nerede ve nasıl davranacağını bilmeli . Dediğiniz türden insanlar var mı ? Elbette vardır fakat sizinde o kişinin oyununa gelmemeniz gerekiyor . Biz zaten böyle bir şeyin farkına vardığımız zaman gerekli kişilere ceza veriyoruz . Kimseye ceza vermek istemiyoruz fakat ceza alan kişilerde emin olun hak eden kişilerdir 👍
                                Forumda ceza almış ve normal hileci birinin zaten OSM nin tek resmi şampiyonası olan WC de yer alamaması gerekir. Bu sistemin değişeceğini düşünmüyorum .

Community Manager : Türkiye

Bayram KarakuşB 1 Reply Last reply
                                0
                                • HesteraH Hestera

@bayram-karakuş forumu kullanan kesimin çoğu aklı başında insanlar ve burada kim nerede ve nasıl davranacağını bilmeli . Dediğiniz türden insanlar var mı ? Elbette vardır fakat sizinde o kişinin oyununa gelmemeniz gerekiyor . Biz zaten böyle bir şeyin farkına vardığımız zaman gerekli kişilere ceza veriyoruz . Kimseye ceza vermek istemiyoruz fakat ceza alan kişilerde emin olun hak eden kişilerdir 👍
                                  Forumda ceza almış ve normal hileci birinin zaten OSM nin tek resmi şampiyonası olan WC de yer alamaması gerekir. Bu sistemin değişeceğini düşünmüyorum .

Bayram KarakuşB Offline
                                  Bayram KarakuşB Offline
                                  Bayram Karakuş
                                  wrote on last edited by Bayram Karakuş

@hestera kısmen size katiliyorum. Lakin menajer/menajerler arası geçmişte yaşanan birtakım şeyleri kendileri haricinde bilenler pek olmadigindan yeri geliyor forumlarda dolaylı yada imali paylaşımlar yapılıyor.
                                  Dolayısıyla geçmişten gelen olaylar neticesi husumet görme karakterinde x menajer/menajerler, rakip menajer/menajerlere ne yazık ki forumlar üzerinden bu tür oyunlar oynadı, oynuyor ve bu değisiklik devam ettiği mudderce de bu tür oyunları oynamaya devam edecektir. İlla husumetli olmasi gerekmiyor. X menajer kendince DS İçin istatistik tutarak, DŞ ye katılması muhtemel menajer/menajerlere akla hayale gelmeyecek türden oyunlar oynuyor ki, rakiip/rakiplerini saf dışı bırakıp kendi gidebilir.
                                  Bunlar yaşandı, yaşanmaya devam ediyor ve dediğim gibi forum ceza kriteri kaldırılmaDigi mudderce de yaşanmaya devam edecektir. Ki eski ve forumlarda aktif olan menajerler bu yasananları gayet iyi bilir.

"İnsanların en fenası; birine ayrı, diğerine de ayrı görünen iki yüzlü insanlardır." Hadis-i Şerif
                                  (Kaynak: Buhari, Ahkam, 27, VIII, 115)

1 Reply Last reply
                                  1
                                  • ofmanager_O Offline
                                    ofmanager_O Offline
                                    ofmanager_
                                    wrote on last edited by

@Hestera hocam tam anlamadım sadece ilk 500 içindekiler mi katılabiliyor? yoksa çok yüksek mp toplayan ilk 500de olmayan kişi de katılma talebinde bulunabilir mi?
                                    teşekkürler şimdiden.

DİÇO55D 1 Reply Last reply
                                    -2
                                    • A Offline
                                      A Offline
                                      ALİ KOÇ 61
                                      wrote on last edited by

0_1526396028837_menajer_puanları.png

48.605 puan topladım, son ligi oynuyorum. Nasipse orada olacağım. Ülkemizin temsilcilerine başarılar diliyorum. 🇹🇷

Güle Güle

1 Reply Last reply
                                      5
                                      • ofmanager_O ofmanager_

@Hestera hocam tam anlamadım sadece ilk 500 içindekiler mi katılabiliyor? yoksa çok yüksek mp toplayan ilk 500de olmayan kişi de katılma talebinde bulunabilir mi?
                                        teşekkürler şimdiden.

DİÇO55D Offline
                                        DİÇO55D Offline
                                        DİÇO55
                                        wrote on last edited by

@ofmanager_ said in OSM Dünya Şampiyonası 2018:

teşekkürler şimdiden.

14 Aralık 31 Mayıs arasında en çok puan alanlar

Galatasaray SK

HesteraH ofmanager_O 2 Replies Last reply
                                        0
                                        • DİÇO55D DİÇO55

teşekkürler şimdiden.

HesteraH Offline
                                          HesteraH Offline
                                          Hestera
                                          wrote on last edited by

@di̇ço55 said in OSM Dünya Şampiyonası 2018:

teşekkürler şimdiden.

👍

Community Manager : Türkiye

1 Reply Last reply
                                          0
                                          Reply
                                          • Reply as topic
                                          Log in to reply
                                          • Oldest to Newest
                                          • Newest to Oldest
                                          • Most Votes

• 1