Ligi w których gramy
-
Lecimy dalej. 16 wygrana z rzędu bez straconej bramki jutro mecz z liderem więc będzie mega ciężko... A dziś taka perełka. Czerwona w 1 minucie dla rywala? Trochę śmieszne... Moi rozjechali go w 1 połowie 10-0 w drugiej dali już mu spokój. Dawno nie oglądałem takiego fajnego meczu xD
-
@daroo933 Rewelacja! 10 bramek w 45 minut? To chyba rekord w OSM .
-
@dovco_handf said in Ligi w których gramy:
@daroo933 Rewelacja! 10 bramek w 45 minut? To chyba rekord w OSM .
Szkoda że odpuścili jak oglądałem symulację non stop gol. Mówię no kurde w takim tempie to będzie 20 xD
-
@daroo933 Też bym tak pomyślał widząc 10 brameczek do przerwy .
-
-
@daroo933 said in Ligi w których gramy:
@borynos said in Ligi w których gramy:
no szkoda, że w drugiej połowie poszli na piwo, byłoby nieziemsko
Oj byłoby. Ale wiesz może i dobrze? Rywal pewnie płakał jak oglądał symulację i nadal płaczę.. Więc po co bardziej go dołowac xD
co racja, to racja, dosyć smutku na jeden wieczór
-
@dovco_handf w 33 minuty nawet ladnie
-
Liga grupowa PAM nr 4 zakończona z sukcesem, aczkolwiek wielu młodych adeptów sztuk walki kung fu-OSM-jako tako dało nogę z ligi w trakcie jej trwania.
-
@dovco_handf ładnie punktów z Kryminalnym natrzaskaliscie .Brawo Wy !!!
-
@huzar-shakir Rzeczywiście, tym bardziej, że mamy wyłączone zgrupowania. W tych licznych ligach idzie "naprodukować" punktów :ok_hand_tone2:.
-
@dovco_handf angielskie ligi zawsze znane były z tego,że można było punktów sporo przytulić,a już na pewno te ż niższych lig.
-
Taka liga, szkoda tylko że pouciekali, bo punktów można było natrzaskać, gość mający realne szanse na podium, mający finał nie wytrzymał psychicznie i wyszedł;[
Mogła być fajna liga, ale ta domańska dwa obozy mi zadziła i urwała jeden mecz;/
Jak widać Polacy górą:)
-
@stefan-joptwojmać szkoda mi tego meczu u siebie z Tobą, 2:3 było blisko a jednocześnie daleko do sukcesu, wielkie gratulacje i dzięki za walkę fair-play bez obozów POLES :flag_pl: ARE THE BEST :flag_pl:
-
@łukasz-wierzbowski said in Ligi w których gramy:
@stefan-joptwojmać szkoda mi tego meczu u siebie z Tobą, 2:3 było blisko a jednocześnie daleko do sukcesu, wielkie gratulacje i dzięki za walkę fair-play bez obozów POLES :flag_pl: ARE THE BEST :flag_pl:
My Polacy między sobą w prywatnych ligach zazwyczaj nie gramy oni sami,chyba,że w finale dla podniesienia prestiżu ,a tak po co dofinansować OSM
-
@stefan-joptwojmać
Bardzo prawdopodobne, że kolega z którym miałeś grać finał dostał bana, bo nie można zrezygnować z ligi w jej końcówce. U mnie ostatnio taka sama sytuacja się zdarzyła. -
@byku-duma-warmii said in Ligi w których gramy:
@stefan-joptwojmać
Bardzo prawdopodobne, że kolega z którym miałeś grać finał dostał bana, bo nie można zrezygnować z ligi w jej końcówce. U mnie ostatnio taka sama sytuacja się zdarzyła.On zrezygnował 9 kolejek przed końcem, bodaj po remisie z Łukaszem.
@łukasz-wierzbowski said in Ligi w których gramy:
Blisko raczej nie było. Przy takim posiadaniu i tak cud, że 2 bramki straciłem przy Twoich 9 strzałach:P
-
@stefan-joptwojmać
A no to wszystko wyjaśnia. -
@stefan-joptwojmać w żaden sposób nie umniejszam Twojej dominacji, mam nadzieję że nadarzy się kiedyś okazja do udanego rewanżu ale taka oto wiadomość otrzymałem od naszego znajomego dziś, dziwne, piszę coś o mistrzostwach
-
Chyba myśli że wydałem 2000 monet, ale ja drużynę miałem słabą jak na ligę 16 zespołową, lepszą robię w bitwach ;D