OSM Taktikleri
-
@sir-ahmet-tazegül Taktiğe göre değişir ama alan savunması öneririm ofansif oynuyorsan
-
Lig bugün başlıyor, italya.
Evimde atalanta ile yapıyorum. kadrosu her yönden daha iyi benden.
442A Paslı oynuyor. stadyum sahamı 1 yapacağım herhalde, ama kadrosu benden çok yüksek. Nasıl bir oyun önerirsiniz -
@hasan45498
Maç istatistik ve maçtaki kadroların tamamının görüntüsünü paylaşırsan konuya yonelik yorum yapacak menajer olur belki -
sadece hücum oynattığım forvet mevkisinde ortadaki (santrafor bölgesi) mevkiye defansif özelliği düşük (5-10) yüksek (17+) ne değişiyor ? defansif gücü çok olan oyuncunun artısı eksisi nedir düşük olanın artısı eksisi nedir.? sonuçta orada sadece hücum oynatıyorum
-
@sir-ahmet-tazegül gerçek mevkisinde oynatmanız daha iyi örneğin messiyi forvetin kanatında oynatmanız daha faydalı yada neymar kanat oyuncularının defansı yüksek olur santraforların genelde düşük olur. Messi santraforda oynar ama kanat daha iyi oynar...
-
@savasma01 hayır zayıflık her zaman kötüdür ama dediğiniz şu ise; sizin kanatlarınız güçlü (defansınız kötü demiyorum)
433 a kanat yada 442 a kanat kullanmanız iyi olur yada ortasahanızın gücü yüksek forvetinize asist yapabilecek kapasitede 442 b pas kullanabilirsiniz. rakibiniz güçlü ve defansif oynamanız gerekiyor ise 451 4231 kgv kullanabilirsiniz
-
@j-lennon 433 de hucum kanatlara defansif gücü yüksek olanlar tercihen daha faydalı olurlar belli bir sayısı yok herzaman istediğimiz oyuncuyu alamayız, messi neymar carasco bunlara örnek ortaya gerçekte santrafor oynayanlar örnek olarak lewandoski benzema gibi oyuncular koymanız daha iyi olur tabi böyle yapmazsanızda yine oynayabilir ama en iyi yeri kendi yeridir oyuncuların.
-
Gece 1de Verona hesabımla Chievo ile maçım var.
Kadrolara bakabilirsiniz değerleri çok yakın.
Maç deplasmanda rakibin stadyumu 0. 442B Paslı, Alan ve ofsayt kapalı oynuyor. Hücumcularım daha iyi, defansı benden daha iyi gibi, kaleciler ve orta saha yakın.
İkimiz de çok agresif çıkacağız gibi hakem yeşil.
Kazanmak için ne önerirsiniz, önemli maç -
@can-bey97 maçın 3-4 gün sonra ise o zamana kadar hem rakibinin kadro değeri hem de senin takımının kadro değerinde bi değişim olabilir. O yüzden 3-4 gün sonraki maçınız için o anki güncel kadrolara göre yardım isterseniz yapılacak olan yardımın daha sağlıklı olacağı kanaatindeyim.
-
Ligdeki ilk maç ben united rakibim city rakibim uzun top , alan markajı, ofsayt tuzağı ile oynuyor 4-2-4 b ile hücüm olarak ben fakat oda defans olarak daha iyi ben 4-3-3 A ile oynuyorum önerisi olan var mıdır?
-
@i̇brahim-gökdeniz-çalış
Rakibinize gore su anda uygun bir dizilis secmissiniz bu sekilde cikabilirsiniz.
-
@f-s-m-0.13 taktikkk